2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
عزیزم لطفا بگو  چه طور یک رکعتی بخونم نماز شب؟

عزیزم اونایی که نوشتم رو اگر برات سخت بود میتونی هر چنتاشوکه تونستی بخونی. یعنی ۵تا از هر ذکر ولی بهت توصیه میکنم ذکر استغفار رو ۷۰مرتبه بخونی . اما باز هم میگم همون ۵بار هم بگی عالیه‌. بعدش تو قنوت هر دعایی که داری  به همون زبان ساده فارسی به خدا بگو هررچی.

ساعتشم از دوازده و نیم شب تا قبل از نماز صبح. اگر هم برات مقدور نبود شبی میتونی ساعت ده یا یازده شب بخونی

عزیزم اونایی که نوشتم رو اگر برات سخت بود میتونی هر چنتاشوکه تونستی بخونی. یعنی ۵تا از هر ذکر ولی به ...

ممنون عزیز🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اونایی که نوشتم رو اگر برات سخت بود میتونی هر چنتاشوکه تونستی بخونی. یعنی ۵تا از هر ذکر ولی به ...

عزیزم ممنونم ک وقت گزاشتین، لطف کردین، حاجت روا بشین

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
چ‌عالی منم از ایت الکرسی نتیجه گرفتم ساعت سه شب تنها تو خیابون موندم و فقط یه پسر جون با پراید ایستا ...

وای اشکم گرفت 🥺🥺🥺

ترو خدا دعا کن واسه رفیقم اسمش مریمه 

ب عشقش محمد برسه

همین امشب ی خبر خوش از جانب محمد بشنوه

براش یک ایت الکرسی اگر میشه خواهری کن واسش بخون 🥺🥺❤

مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما 🙂🙂                             غافل از آن که خدا هست در اندیشه ما 
مرسی گلم ان شاءالله توهم به همه ی خواسته هات برسی 

ممنون عزیزم

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
عزیزم با معنی بخونم و هدیه کنم به کسی؟؟ یا نه فقط با معنی بخونم

حدیث کسا یه داستان توشه وقتی معینیشو خوندی میفهمی بعد افرداد توی این داستان رو قسم بده به بقیه افرد داستان ک جواب بهتری بگیری

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
من از وقتی شکر گذاری میکنم حالم خیلی خیلی خوبه خداروشکر حتی برای کوچیک ترین چیزها اصلا حال روحیم عال ...

دقیقا همینطوره

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
میخواستم فردا صبح بخونم طاقت نیاوردم الان خوندم با معنی.ان شاالله خدا به زندگی همه معجزه بده

انشاالله

شما معجزه دیدید؟

بله چندبار ی زمان ک بچه تر بودم از حضرت عباس ع و ی مدته از حضرت زهرا س با حدیث کسا 

من چله و دعا زیاد میخوندم واسه حاجتام اما برآورده نمیشد.تا اینکه به دلم افتاد واسه آقا امام زمانم کاری انجام بدم و ایشان را شاد کنم.الان یک گروه داریم برای امام عزیزم که به خاطر ایشان ترک گناه میکنیم و کارهای نیکمان را نیز به ایشان هدیه میدهیم.ظهر همان روزی که گروه را ایجاد کردم یکی از حاجاتم را گرفتم و از اون روز به بعد به لطف دعای امام عزیزم دونه دونه مشکلاتم داره حل میشه.🤗

ای کاش زودتر برای امام زمانم کاری انجام میدادم.

شما هم دعوتید درخواست بدید تا عضوتون کنم🌹