2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
بله عزیزم‌منم اینو یه جای خوندم و بین خودمو و خدا قرار گذاشتم گفتم هر وقت بارون بیاد یعنی تو کنارمی ...

عالیه😍😍😍

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
بقره گلم

خیلی ممنون عزیزم

چله بگیرم یا هر شب بخونم؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

قبل اینکه بگی برا همه دعا کرده بودم🙂 امضام و میگم😍 ولی بازم چشم امیدوارم همین امشب پای آرزوت امضا ...

ممنون عزیزم انشالله شماهم همیشه موفق  و شاد باشی🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
عزیزم فقط برای رزق و روزی هست؟؟

لابد برای چیزهای دیگم هست ولی من برا روزی خوندم عالی بود یعنی‌حتی کسایی ک میگفتن شوهرامون پول نمیدن بهمون خوندن عاای شد باور‌میکنی خودم یکی از اون‌ها بودم شوهرم دستم پول نمیداد وسیله میخریدا ولی دست خودم نمیداد باید خودش می‌اومد یا ازم حساب میکشید تا قرون اخر ولی الان کل حساب کتاب خودشهم بامنه واقعا از وقتی این سوره رو خوندم اینو همینجا از خانوم های نینی سایت یاد گرفتم یه چیز دیگه هم سوره ی مزمل و یاسین برای اینگه شوهر ادم دوسش داشته باشه عالی بود یعنی به خدا

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
خیلی ممنون عزیزم چله بگیرم یا هر شب بخونم؟

چله بگیرگلم بهدچهلع ازمعجزه هایی ک میبینی وشیرینی های هرروزت دیگه نمیتونی ترکش کنی و دائمی میخونی من بهد۷سال معجزشودیدم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
اگه میشه توضیح بده که نیت چی بود

منوهمسرم ب هم برسیم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
چله بگیرگلم بهدچهلع ازمعجزه هایی ک میبینی وشیرینی های هرروزت دیگه نمیتونی ترکش کنی و دائمی میخونی من ...

خداروشکر😘♥️

واقعا ممنونم عزیزم

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
پس چرا من هر چی چله حدیث کسا میگیرم میخونم انگار نه انگار😪😪😪

انشالله که حاجت روا میشی

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
من ازنمازشب خیلی نتیجه گرفتم خیلی حال خوبی بم میده روحم آزادمیشه بااینکه نشسته میخونم مثل قبل توان ا ...

خدا روشکر 

🌹🌹لطفا از ته دلت برای منم دعا کن

خداروشکر😘♥️ واقعا ممنونم عزیزم

شکرگلم خواهش گلم وفتی میخونی اولش سخته چون نمیزاره یچیزی ک بخونی بهدش میتونی اراده توقوی کن براخوندنش من معجزشودیدم ومیبینم هیچکسم ازحرفت نمیگذره همه ب فرمانتن 

نه بابا همون جا  بذا برات توضیح بدم  من در حد مرگ بودم، میگفتن ورزش کن و فلان کار رو بکن ...

درواقع میشه گفت کرامت برات رخ داد شفا گرفتی‌. عزیزم میشه بپرسم افسردگیت چطور بود و چرا؟ و چند وقت درگیرش بودی؟ از همون روز که خوب شدی دیگه هرگز اون حالتت برنگشت؟ 

شکرگلم خواهش گلم وفتی میخونی اولش سخته چون نمیزاره یچیزی ک بخونی بهدش میتونی اراده توقوی کن براخوندن ...

حرفات خیلی به آدم دلگرمی میده ان شاءالله به هرچی میخوای برسی