2777
2789
عنوان

معجزه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 226 پست
منم شنیدم تووزندگی پس از زندگی یه خانومی میگفت ک حدیث کسا مرده رو زنده میکنه ایت الکرسیم عالیه عالی& ...

پس چرا من هر چی چله حدیث کسا میگیرم میخونم انگار نه انگار😪😪😪

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
من خودم با چشم خودم چندبار از حدیث کسا معجزه گرفتم و دیدم 

لطفا برای من دعا کن 🌹🌹🌹خیلی دعا کردم برآورده نشده لطفا شما برام دعا کن

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر وقت صبح بیدار شدی تا چشمات باز شد نفس عمیق بکش یکم ذهنتو از هرچیز منفی و مثبتی پاک کن خالی و خالی ...

خیلی ممنون برای توضیحات کاملت 😘😍♥️

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
تصور + تسلیم و رهاکردن ما میخوایم ولی رها میکنیم  اگ بچسبی نمیزاری اتفاق بیفته اینجوری افسرد ...

درسته خوشحالم میشیم حس خوب میگیرم اما اگه نشد چی واقعا آدم ناراحت میشه 

بازم ممنون🌹🌹

ممنون میشم برای رسیدن به حاجتم برام دعا کنید 🌹🌹هرکی برام دعا کرد بهم بگه براش ۵ تا کوثر بخونم🌹
بچه ها من جدیدا یه کار عالی کردم خواستم شما هم بکنین مثلا یه قراز گذاشتم بین خودمو خدا مثلا اینکه اگ ...

این واقعا هست و الکی نیس ، دیدن قاصدک ، پر ، رنگین کمان، یاکریم، پروانه، اعداد رند.. اینا نشونه های خوبین ک در مسیر خاسته ات هستیی و ادامه بده بهش نزدیکی

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺
قول میدم اثرش رو میبینی اما با معناش بخون و دروش کن با حضور دل 

عزیزم با معنی بخونم و هدیه کنم به کسی؟؟ یا نه فقط با معنی بخونم

درسته خوشحالم میشیم حس خوب میگیرم اما اگه نشد چی واقعا آدم ناراحت میشه  بازم ممنون🌹🌹

وقتی بفکر نشدنی انتظار داری بشه؟ 

هنوز شروع نکرده باور نداری ک میشه

« هست » را اگر قدر ندانی، میشود « بود »...سوالی در مورد قانون جذب ( قانون ارتعاش و توجه ) داشتید میتونید بپرسید🌺

من ازنمازشب خیلی نتیجه گرفتم خیلی حال خوبی بم میده روحم آزادمیشه بااینکه نشسته میخونم مثل قبل توان ایستاده خوندن ندارم ....

پیشنهادمیکنم نمازشب امتحان کنید برای۴۰مومن هم دعا کنید 

دعا درحق دیگران جهت حاجت روایی خیلی موثره 

. 🌻🌻💚
هر وقت صبح بیدار شدی تا چشمات باز شد نفس عمیق بکش یکم ذهنتو از هرچیز منفی و مثبتی پاک کن خالی و خالی ...

من از وقتی شکر گذاری میکنم حالم خیلی خیلی خوبه خداروشکر حتی برای کوچیک ترین چیزها اصلا حال روحیم عالی میشه کاش قبلا هم اینجوری بودم جای ناله شکر‌میکردم به داده و نداده 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
امام زاده عبدالله  فکر میکنم برادر امام رضاست تو شهر اردبیل روستای آتشگاه

ممنون

این واقعا هست و الکی نیس ، دیدن قاصدک ، پر ، رنگین کمان، یاکریم، پروانه، اعداد رند.. اینا نشونه های ...

بله عزیزم‌منم اینو یه جای خوندم و بین خودمو و خدا قرار گذاشتم گفتم هر وقت بارون بیاد یعنی تو کنارمی و باور کن الان تو اوج گرما داره بارون‌میاد انقدر حس خوب میگیرم‌ک‌نگو حتی به همسرم‌هج‌نگفتم ک بین خودمو خدا چ‌قراری گذاشتم یه نشونه ی دیگم پروانه هست ک‌خیلی میان تو خونمون خداروشکر خیلی دوسشون دارم 

انچه در فهم تو آید؛ آن بود مفهوم تو 
میشه اسم امامزاده رو بگید. و اینکه همونجا خوب شید یا چندروز طول کشید؟

نه بابا همون جا 

بذا برات توضیح بدم 

من در حد مرگ بودم، میگفتن ورزش کن و فلان کار رو بکن و .... تا خوب بشی انجام میدادم 

ولی ذهنم داغون بود داغون تر از داغون ،انگار از مغزم دود بیرون میزد

هر سال پدرم ماه محرم ما رو میبره امام زاده عبدالله تو روستای آتشگاه شهر اردبیل نزدیکای سرعین 

من برای تسکین دردم یه سربندی داشتم همیشه میذاشتم جلو قلبم تا اذیت نشم از افسردگی که داشتم 

رفتم همه کسایی که حاجت داشتن یه نخی چیزی می بستن ولی من چیزی پیدا نکردم دیدم سربند دارم درش آوردم گریه کنان بستمش دعا کردم 

خدا شاهده وقتی از در بیرون اومدم انگار کل دنیا به روم می خندید😭

ممنون عزیزم  می ترسم از تصور کردن اخه میگن امکان داره برآورده نشه افسردگی بگیریم

عزیزم عاقلانست کارت. قانون جذب بخشیش درسته بخشیش غلط. 

چون این جهان بر پایه ی حکمت خلق شده و اینطور نیست که ما هر چیزی بخوایم عینا به ما داده شه. ما باید مطمئن باشیم خدا حاجتتونو برآورده میکنه به بهترین شکل ممکن اما اینکه اون حاجت چیه و چطور اینو دیگه ما نمیدونیم. بنظرم کار خیلی غلطیه ما خودمونو کنار مرد غریبه ای تصور کنیم که اسمش هم تو شناسنامه مون نیست و معلوم نیست بشه یا نشه‌. 

دوست خودم مطمئن بود با یه شخص ازدواج میکنه اما روزیکه ازدواج کرد ویران شد دیگه کسی جرئت نمیکنه پیشش از قانون جذب بگه. 

ما گروهشو داریم اگر میخوای بیا وات

واتساپ نمیتونم اما اگه اینجا باشه میتونم🌹🌹

عزیزم برای یه حاجت که از نظر خودم سخت و محاله چه سوره ای بخونم؟

بقره گلم

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره