2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دقیقا روز عروسیت منو نفسم از هم جدا شدیم ....  آخ ک هوش رفتم از ساعت ۱۱ صبح تا سو نیم عصر ..... آخ ک سوووووووختم ... آتیش گرفتم ....‌.‌‌‌ 

چند روز دیگم عروسیشه ....

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی 🥺🥺🥺 میتونم تصور کنم چه حالی داشتی🥺 ولی ببین گذشت !!!  بسپار ب زمان !!

دختر اردیبهشتی .... اون نفسم بود ... و منم نفسش 

من عکاس شب عقدش بودم و  ی لبخند نزد تو عقدش یه نگاه چشم تو چشم ب همسرش نکرد ... با بغض فقط نگام میکرد ... 

اونم حالش خوب نیس اینو حس میکنم .... 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

الهی 🥺🥺🥺 میتونم تصور کنم چه حالی داشتی🥺 ولی ببین گذشت !!!  بسپار ب زمان !!

تمام شبها گریه کردم و  تمام روز چشام ورم داشته ...  از بعد اون روز    قرص آرامش بخش میخورم و هنوزم خوب نشدم میخوام شب عروسیش قرصامو  دو سه برابر کنم ک اون شبو فقط خواب برم بعیید میدونم ولی سعی میکنم 

یادم   رفته خواب رفتن چ طوریه ... یا خواب نمیرم یا ساعت ۴ ، ۵ خواب میرم و  تو خوابم میاد و از بس گریه میکنم تو خواب .... و بیداری .... 

زندگی ای برام نمونده ... 

از خدا میخوام خوشبخت بشه ... منم یا ب زندگی عادی بر گردم یا خدا  ب مرگ طبیعی تمومم کنه

تمام شبها گریه کردم و  تمام روز چشام ورم داشته ...  از بعد اون روز    قرص ...

دور از جونت عزیزم !! 

میدونم سخته زجر آوره کشتندست درد جدایی و عشق !! 

ولی بسپار ب زمان 

میتونم بپرسم اگر دوستت داشت چرا پس جدایی افتاد بینتون ؟!؟ 

دور از جونت عزیزم !!  میدونم سخته زجر آوره کشتندست درد جدایی و عشق !!  ولی بسپار ب زمان& ...

مجبور بود بره ،  ولی چراش  زمانی میتونی درک کنی ک  دقیقا جای ما باشی ، ک خدا نکنه باشی

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز