2777
2789
عنوان

زندگیمو باختم

652 بازدید | 62 پست

من با پسرعموی خودم دوست شدیم و عاشق هم بودیم اما اون بهم دست میزد همش آخرم بکارتمو ازم گرفت اولاش یه جوری خوب بود که فکر میکردم واقعا عاشقامه خدا بود اصن نمیفهمین چی میگم از همه لحاظ عالی یه مرد کامل بخاطرم رفت سربازی بخاطرم نظام اسم نوشت اما خانوادش همش دنبال ایراد گرفتن از من بودن دائم منو جلو چشمش خراب میکنن حالا خودشم خسته شده منم خسته شدم نمیدونید چقدر دعوا میکنیم چقدر بحث چقدر فحش خودم خواهرم مادرم میده اسم ناموس مادرمو میره دائم شرط شروط آره حق نداری این کارو بکنی حق نداری اونجا بری بیرون بری سیمکارت قبلیت رو بشکن اول اینارو میزاشتم پای دوست داشتن بارها منطقی و عاقلانه حرف زدیم که گذشت اون زمان دخترا بیرون نمیرفتن گذشت دخترا روسریشون از سرشون نمیوفتاد اما قبول نداره دائم منو با خواهراش که عقب موندن واقعا یکیشان روانیه اعصاب معصاب قاطی یکی دیگم کلا ساده وضع خانوادگی روستا زندگی میکنن.. من باورم نمیشه اون پسره مهربونم بچه ناز که همش بهم میگفت چشم بخاطرم تو روی خانوادش وایساد الان سرد شده باشه هیچی براش مهم نباشه نه حال خرابم نه بی اعتمادی من به خودش هیچچ حتی قهر هم میکنم محل نمیده اصن پیام نمیده بده هم من طلب کارم

چیکار کنم نمیتانم جدا بشم نمیتانم بمانم ماندن تو شرایط سخت اصن زجره همش گریه ناراحتی نماندن هم مشکلات خودشو داره درست سن ازدواجم خودمو بدبخت کردم الان خاستگارامو دارم رد میکنم تو شهرستان هم هستیم کسی پیدا نمیشه دختری که بکارت داره رو نخواد

جدا شم به ایندم برسم یا گولش بزنم بگیرمش زبان

زندگیم سیاه شده

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ببین عزیزم ازین آدم شوهر در نمیاد

کاملا مشخصه خودشیفته و شکاکه

حالا چون این اتفاق افتاده دلیل نمیشه یک عمر خودتو بدبخت کنی باهاش زندگی کنی

میتونی عمل کنی مثلا ترمیم کنی؟ چاره دیگه نیست

ادم یه عمر مجرد بمونه بهتر هست با زندگی با همچین ادمی

لازم نیست جار بزنی رابطتو به هیچکس نگو

خدا میبخشه بنده کی هست که چیزی بگه

اون چون میدونه دست و پات بستست اذیتت میده

البته ذاتشم خرابه

عزیزم وا دادی و دیگه به دردش نمیخوری اینو قبول کن داره بهانه میاره که کنارت بذاره الکی هم به خواهراش برچسب نزن

بنظرم عقب مونده بودن بهتر از بی عقل بودنه

شما با کس دیگه هم ازدواج کنی مجبوری مدام تو فامیل ببینی واقعا بی فکرانه جلو رفتی

ببخش رک گفتم خواستم راه و رسم عاشقی رو درست درک کنی

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

توی دوستی ازش دستش دادی یا توی نامزدی و عقد؟

مهم نیست اصلا. بگو نامزد داشتم رابطه داشتیم یا اینکه کلا برو بدوز

اول برو معاینه هیچی هم نگو از رابطه ات. شاید جزو اونا باشی که مشخص نمیشه

دنیا خیلی کوچیکه یهو میبینی یه آدم آشنارو توی ناکجا آباد میبینی. امیدوارم همینطور اتفاقی جواب سوالای زندگیتو پیدا بکنی..😘

چرااینقد راحت بهش اعتماد کردی

نمیدونم چیست من تا قبل از پسرعموم دست هیچ پسری رو نگرفته بودم اصلا با هیچ پسری بیرون نرفته بودم قول و قراره ما ازدواج بود اصلا بخاطر هم همه کار میکردیم گولم زد گول خوردم که منو واسه زندگی میخواد الان نه جدا میشه نه عین آدمه