ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 عنوان نائب برا چله 51 بازدید | 14 پست کسیو میشناسین نائب بشه برای چله زیارت عاشورای حق شناس نائب بشه و نفسش حق باشه؟ 1405/04/26 | 14:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 135329 تو این سایت زیادن گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12488 عزیزم به هرکس اعتماد نکن من خودم از مسجد محل کسی پیدا کردملطفا آدم اطمینانی پیدا کن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 135329 ندیدم من اخه چنتا دیدم همینجاخدا میدونه راست و دروغشونو گر ز مسیح پرسدت مرده چگونه زنده کرد؟بوسه بده ب پیش او بر لب ما،ک اینچنین💋
ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 عزیزم به هرکس اعتماد نکن من خودم از مسجد محل کسی پیدا کردملطفا آدم اطمینانی پیدا کن والا خواهر من بد گره افتاده تو کارم هرکاری میکنم وا نمیشه هر دعایی هم کردم نشده دیگه اخرین امیدمه ولی هیچکس نمیشناسم حالا شما که خوندن براتون خاجت گرفتبد؟
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12488 والا خواهر من بد گره افتاده تو کارم هرکاری میکنم وا نمیشه هر دعایی هم کردم نشده دیگه اخرین امیدمه ول ... برای من و برادرم هر کدوم دوبار نائب گرفتیم هر کدوممونیکبار حاجت گرفتیم خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 برای من و برادرم هر کدوم دوبار نائب گرفتیم هر کدوممونیکبار حاجت گرفتیم یعنی ممکنه بار اول حاجت نگیرم؟
ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 @خدا_مهربانترینست_2 اگر اشتباه نکنم ایشون انجام میدن مرسی
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12488 یعنی ممکنه بار اول حاجت نگیرم؟ برای من برای اول حاجت داد دومی نهاما برادرم برای بار دوم حاجتش برآورده شد خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 برای من برای اول حاجت داد دومی نهاما برادرم برای بار دوم حاجتش برآورده شد من میترسم هزینه کنم بازم حاجت نگیرم اخه هر راهی هرکی گفته رفتم جوابی نگرفتم
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12488 من میترسم هزینه کنم بازم حاجت نگیرم اخه هر راهی هرکی گفته رفتم جوابی نگرفتم آره آدم دلشم میسوزه هزینه کنه جواب نگیر قشنگ درکت میکنمبخاطر این میگم یه آدم درست پیدا کن خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ni899809 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/19 تعداد پست: 391 آره آدم دلشم میسوزه هزینه کنه جواب نگیر قشنگ درکت میکنمبخاطر این میگم یه آدم درست پیدا کن اونی که برای شما انجام داد هنچزم انجام میده؟ بعد چقد هزینه دادید بهشون
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12488 اونی که برای شما انجام داد هنچزم انجام میده؟ بعد چقد هزینه دادید بهشون هزینه زیاد نگرفت عرفش نمیدونم چقدر خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...