2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ان تی گفت به دختر میخوره اسمشم در نظر گرفتیم گندم  ولی سلفری دادم غربالگریم مشکل داشت زده پ ...

یعنی ۱۲ هفته گفت دختره؟

به منم ۱۲ هفته گفت احتمالا دختر

۴شنبه آنولمالی دارم دلم میخواد سالم و پسر باشه

این تایم امکان خطا هست. بعضی سونوگرافی ها حدس میزنن

ولی بعضیا نمیگن چون نمیخوام حدسی باشه 

مثلا من وقتی رفتم ان تی  خواستم بهم بگن ودکتر گفت نه  ان تی فقط سلامت چک میکنم  

بعد ۱۵هفتگی رفتم سونوگرافی دیگه اون گفت احتمالا پسر  

۱۷وچهار روز رفتم همون سونگرافی اولیم اونم گفت پسر  البته سونوگرافی که رفتم دکترش دقت بالا داشت خوب بود 

تو انومالی چون اندام کاملا رشد کرده  راحت دیگه معلوم بود جنسیت و به وضوح خودم هم دیدم تو صفحه دکتر هم تایید  کرد.  وتو برگه انومالی برام زد جنسیتو

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
ااا کجا رفته بود و دکتر چی‌گفته بود؟

ما قزوین هستیم ولی اسم دکتر یادم نمیاد اما خیلی شنیدم که این اتفاق افتاده اونجا نی نی کوچولو دیده نمیشه بعد میگن دختره 

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 
من ان تی گفت به دختر میخوره اسمشم در نظر گرفتیم گندم  ولی سلفری دادم غربالگریم مشکل داشت زده پ ...

😁😁😁

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
این تایم امکان خطا هست. بعضی سونوگرافی ها حدس میزنن ولی بعضیا نمیگن چون نمیخوام حدسی باشه  ...

مبارک باشه

من پیش دکتر گرامی راس ۱۲ هفته رفتم گفت احتمال زیاد دختره حالا ۴شنبه آنولمالی دارم خدا کنه سالم باشه و بگه پسره آخه خیلی دلم پسر میخواد

یعنی ۱۲ هفته گفت دختره؟ به منم ۱۲ هفته گفت احتمالا دختر ۴شنبه آنولمالی دارم دلم میخواد سالم و پسر ...

اخرین پریودیت کی هست ؟

منم گفت دختر میخوره ولی نری لباس براش بخری تا ۴ هفته دیگه بیای  خودمم نت گذاشتم شبیه دختر بود دو تا خط جلوش بود اینجا یه کاربر هست از عکس سونو میگه تدن گفت از عکس سونو پسره شوهرمم گفت من اون مدت گرمی زیاد خوردم پسره ولی خودم دختر دوس داشتم