2789
این تایم امکان خطا هست. بعضی سونوگرافی ها حدس میزنن ولی بعضیا نمیگن چون نمیخوام حدسی باشه  ...

برا منو احتمالی گفت دکتر سونو. ولی دکتر خودم از رو برگه سونو چیزی نگفت.گفت میخوای چیکار از الان بدونی. دیگه نمیدونم احتمال سونو چقدر میتونه دقیق باشه.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مبارک باشه من پیش دکتر گرامی راس ۱۲ هفته رفتم گفت احتمال زیاد دختره حالا ۴شنبه آنولمالی دارم خدا کن ...

انشاالله سالم باشه تا مصلحت خدا چی باشه 

الهی همونی باشه که دوست داری😍 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
اخرین پریودیت کی هست ؟ منم گفت دختر میخوره ولی نری لباس براش بخری تا ۴ هفته دیگه بیای  خودمم ن ...

۱/۱/۱پریود شدم

آخه عکس کاملش ندارم

و اینکه تو ان تی هیچی ندیدم خودمم

اشتباه پیش میاد چون اندامش کوچیکه ولی اگه دستگاه پیشرفته باشه درسته برامنو جفت بچه هامو ان تی درست گفت

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
برا منو احتمالی گفت دکتر سونو. ولی دکتر خودم از رو برگه سونو چیزی نگفت.گفت میخوای چیکار از الان بدون ...

دقیقا منم سونو ان تی گفتم جنسیت چیه 

گفت میخوای الان بدونی چی بشه هر چی به وقتش برو خداشکر کن که جواب ان تی سالمه 

دیدم راست میگه  بعد. ۱۵هفتگی  باز کنجکاو شدم آخه های چیزی می‌دیدم  دخترونه پسرونه قشنگ نمیدونستم چی  بخرم

که گفت احتمالا پسر   

ولی نزدیک ۱۸که رفتم. دیگه چون واضح جنسیت مشخص بود دیگه با خیال راحت میتونم خرید کنم 

مدرس قنادی به صورت آنلاین هستم 🌺پسرم ودخترم  وهمسرم تنها سرمایه های زندگیم هستن  بدست آوردن هر کدومشون معجزه ای بود در زندگیم..منتظر بدنیا اومدن دختر عزیزم هستم 
دقیقا منم سونو ان تی گفتم جنسیت چیه  گفت میخوای الان بدونی چی بشه هر چی به وقتش برو خداشکر کن ...

من ۱۱ هفته و ۵ روز ان تی رفتم.احتمالی گفت ان تی .بعد گفت دو هفته بعد کامل مشخصه.یعنی هفته ۱۳ ۱۴ اینا.یعنی ممکنه؟؟؟

ان تی قطعی گفت؟یا احتمالی گفت؟

اولش قطعی گفت بعد گفت چنددرصد جای خطا میذارم احتمال ۹۰٪ تو برگه هم زدالبته جایی که من رفتم تو ۱۴هفته قطعی میگه جنسیتو

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
چه قشنگ.جنسیتشون چی بود؟دختر و پسر فرق داره ؟کدوم زودتر خودشو نشون میده؟ 

واسه من جفتشم ان تی گفت دخترم رو ۱۲هفته و ۴روز

پسرم رو ۱۲هفته و ۶روز جفتشون هم توی برگه زد