2789
من ۱۱ هفته و ۵ روز ان تی رفتم.احتمالی گفت ان تی .بعد گفت دو هفته بعد کامل مشخصه.یعنی هفته ۱۳ ۱۴ اینا ...

۱۴ مشخصه اما ۱۲ احتمالیه

چون بیضه پسر امکان داره ۱۴هفته مشخص شه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بچه دومته شکمت کوچیکه از سی نتون ترشح نمیاد؟

اره شکمم کوچیکه

سر دخترمم روز زایمان همه فک میکردن ۶یا۷ماهمه

از سینه هامم کمی ترشح میشه که سر دخترم من ۷ماهگی کلا خیس میشد سینه ام و شیر داشتم

اره شکمم کوچیکه سر دخترمم روز زایمان همه فک میکردن ۶یا۷ماهمه از سینه هامم کمی ترشح میشه که سر دختر ...

منم بعد ده سال باردار شدم و با اینکه باشگاه رفتم شکمم خط افتاده بود سیک س پک میزدم😅ولی الان خیلی زود دراومده معلومه با لباس تو خونگی سینم..هم ترشح داره زوده سر پسرم ۶ ماهم بود ترشح داشت 

منم بعد ده سال باردار شدم و با اینکه باشگاه رفتم شکمم خط افتاده بود سیک س پک میزدم😅ولی الان خیلی زو ...

مبارک باشه بسلامتی

هر بارداری با بارداری دیگه متفاوته

من سر دخترم ویار نداشتم خواب داشتم اما الان بد ویارم بی خوابم حساس و زود رنجم هماتومم دارم

مبارک باشه بسلامتی هر بارداری با بارداری دیگه متفاوته من سر دخترم ویار نداشتم خواب داشتم اما الان ...

ولی من سر غربالگری اولم ریسک دیده شد اونجا گفتم خدایا هر جنسیتی میدی بده بهم فقط سالم باشه خدا فقط سالم چه استرسی کشیدم و میکشم الان برا انومالی استرس دارم 

ایشالا سال دیگه این موقع بچه های ۶ ماههمون تو بغلمونه😅😅

۱۴ معلومه جنسیت ۱۲ سخته

هرجایی توی 14هفته جنسیت رو نمیگن ولی اینجایی که من رفتم دستگاهش پیشرفتست و از 14هفته صدرصد جنسیتو میگه برای من توی ان تی گفت.

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
هرجایی توی 14هفته جنسیت رو نمیگن ولی اینجایی که من رفتم دستگاهش پیشرفتست و از 14هفته صدرصد جنسیتو می ...

نمیدونم شما کدوم شهری

تعران ۱۴هفته همه سونو ها تشخیص میدن جنسیت و ۱۲هفته اگر بیضه پسر تشکیل شده باشه میگن

دکتر شاکری با تعهد ۱۳هفته میگه گرامی هم تقریبا ۱۲هفته هاش درست تشخیص میده

[QUOTE=245932381]نمیدونم شما کدوم شهری تعران ۱۴هفته همه سونو ها تشخیص میدن جنسیت و ۱۲هفته اگر بیضه پسر تشکیل شده باش

تهرانم خواجه پور از 14هفته میگه  ولی نیلو 16هفته به بعد میگه گرامی رو نمیشناسم شاکری هم خیلی اشتباه داره برخلاف ادعاشون واسه همین من پیشش نرفتم حتی همین چندوقت پیش به یکی از کاربرا گفته بود صدرصد نه هزار درصد پسر بعد جواب سلفریش اومده بود دختر،درکل واسه جنسیت عجله نکن انومالی صدرصد معلوم میشه ان شاءالله قدمش پربرکت باشه

کوچولوdanger سابق کاربری سال۹۶ بدون هیچ دلیلی تعلیق شد😶🙊میگن زندگی زیباست🤐 اما کجاش نمیدونم😵خواهشن اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😕باتچکر🙏🤌
[QUOTE=245932381]نمیدونم شما کدوم شهری تعران ۱۴هفته همه سونو ها تشخیص میدن جنسیت و ۱۲هفته اگر بیضه پ ...

نیلو رو که نگو فقط اسم در کرده اصلا خوب نیست ...

ان شاا...۴شنبه خوشحال برگردم

نیلو رو که نگو فقط اسم در کرده اصلا خوب نیست ... ان شاا...۴شنبه خوشحال برگردم

ان شاءالله عزیزم