2777
2789
عنوان

شوهر بی‌غیرت😬🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 98 پست
خودت مگه زبون نداری؟ مگه بچه ای که پشت شوهرت قایم‌میشی میگی برو دعواشون کن !! 

نمی‌تونم واقعا

از همون بچگی نمی‌تونستم از حق خودم دفاع کنم

اینجا هم توقع دعوا نداشتم توقع داشتم فقط بهشون بگه چرا به زنم همچین حرفی زدین؟

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو چقد بچگانه رفتار کردی واااااای.... اگه قرار به جواب دادنه اون اقاهم باشه خودت یه جوابی همونموقع ...

آخه من کلا در طول ماه چهار پنج روز اینجام 

تمام کارا رو انجام میدم

ظرف شستن خونه جارو کردن

اما اونا می‌خوان منو پیش مادرشوهرم خراب کنن🤦🏻‍♀️

امیدوارم ناراحت نشید

ولی فقط خدا ب همسرتون صبر بده!

گور بابا ی همه مردم ک دنیارو ب پای زنشون میریزن ک در ۹۰ درصد موارد هم نمیریزند و این ذهنیت مقایسه گر ماست

همسرمن امشب بنا ب دلایلی مثل حتی فراموش کردن، نتونسته ابمیوه بگیره واسم

چرا مثل بچه های ۲ ۳ ساله سر این موضوع اوقات تلخی درست کردید عزیز؟

حتی همون بچه ام اگر بهش بگی یادم رفته فرداشب میخرم دیگه اروم میشه ولی شما چقدر بحث رو بزرگ کردید!

زندگی ک مهد کودک نیست

همسرتون چطور تو موقعیت های مهم و اساسی زندگی دیگه روی شما حساب کنه با این رفتارهای بچگانه؟

شما حتی یک خسته نباشیدی ک احتمالا از روی قصد و قرضی هم نبوده وباز ذهن شما ک گویا عادت داره همه مسائلو بزرگ کنه بخاطر اینکه ب احتمال خیلی زیاد شخصیت حساسی دارید، اون رو بزرگ کرده و ی چیزی از توش دراورده

بعد رفتید و باز ب همسرتون انتقالش دادید؟

مگه همسرتون چون عنوان همسر روش هست مسئول حل کردن تمام مسائل و مشکلاتیه ک برای شما و ذهنتون پیش میاد؟

عزیز ادمها برای مدت زیادی این رفتارهارو تحمل نمیکننا

هر چقدر هم ک طرف مقابل رو دوست داشته باشن 

ی روزی وقتی ظرفیت و گنجایش روانشون پر شد 

ب این نتیجه میرسن ک ارامشم خیلی مهمتره

در اخر هم ک بجای اینکه در این ماجرا خودتون رو مقصر بدونید( ک اگر چیزی ک تعریف کردید واقعا همین بوده باشه همسرتون رو اصلا مقصر نمیبینم) دارید دنبال راه ادب کردنش و دعوا و قهر میگردید؟

نمیدونم چند ساله ازدواج کردید و اوضاع چطوره اما همین ی ماجرایی ک اینجا تعریف کردید نشون میده شما وارد زندگی مشترک شدید اما ب بلوغ در این زمینه نرسیدید

برای خود زندگی کنید ؛ برای خود بمیرید ؛ دیگران دیگرانند ؛ هرچقدر هم نزدیک و عزیز باشند ؛ روزی نشان میدهند که دیگرانند ‌.
واقعا یه آبمیوه ارزشش رو داشت ؟ گلم آقایون وقتی از سرکار میان خسته ان‌ و دوست ندارن به محض اینکه رسی ...

ببین قبلا هم گفتم

بخدا اگه می‌گفت یادم رفته الان برات می‌گیرم یا آخرشب برات می‌گیرم(حتی به دروغ) دیگه هیییچی نمی‌گفتم

راضی  نبودم به زحمت بیوفته کلی فقط می‌تونست این حرفو بزنه که

نمی‌تونم واقعا از همون بچگی نمی‌تونستم از حق خودم دفاع کنم اینجا هم توقع دعوا نداشتم توقع داشتم فق ...

عزیز من سنت کمه تازه ازدواج کردی تجربه نداری اشکالی نداره

اما باید اطلاعاتتو ببری بالا

با خانومای باتجربه اینجا مشورت کن

این بار که گذشت اما از دفعه بعد برای هر کاری که نیکنی و هر حرفی که میزنی قبلش فکر کن

توقعی که داری کاملا بیجاست

اگه‌ اون اقا بهت با طعنه گفت خسته نباشی تو هم بخند و بگو شما هم خسته نباشی

و رد شو و بگذر

اخم و تخم چیزی به جز اعصاب خوردی برات نداره

تمرین کن با خنده حرفتو بزنی

خیلیا مث من بلد نبودن حرف بزنن و جواب بدن اما یاد گرفتیم

مجبور شدیم یاد بگیریم

بلد نیستی یاد بگیر

وگرنه دفعه بعد میای تاپیک میزنی مادرشوهرم اینو گفت خواهر شوهرم اونو گفت

مبینا هستم
راستی من عقدم بخاطر همون خونه مادرشوهرم می‌مونم

من تو موقعیت شما بودم ولی واقعا رفتارت بچگونه حالا 

به شوخی چیزی گفتن قرار نیست همسرت زنگ بزنه دعوا راه بندازه خودتون بیشتر دنبال بهونه ای یا آبمیوه خریدن اینا اصلا ربطی به دوست داشتن و بی کس و کار بودن نداره 

رفتارت رو تغییر بده اگر اینجوری پیش بری دیگه هیچ حرمت و احترامی بینتون‌ نمیمونه و دلسردی جاش رو میگیره

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
چته استارتر؟ عجب ادم حرف ببر حرف بیاری هستی اولا ادم سر یه ابمیوه اونجوری به شوهرش نمیگه متوجه نیس ...

ببین فقط همین دفعه نبود

بارها شده همینجوری به من بخاطر کار تیکه انداختن

درصورتی که من برای کار کردن دریغ نکردم اما اینا مدام می‌خوان منو پیش مادرشوهرم خراب کنن

عزیزم تو هر شرایطی از الفاظ مناسب برای همسرت استفاده کن بی احترامی کنی بعد مدتی ایشون هم میکنه  شما هنوز اول راهی هرجور رفتار کنی همسرتم آموزش میبینه پس از همین اول سعی کن هرحرف و رفتارت سنجیده باشه ومطالعه زیاد کن از تجربیات دیگران استفاده مفید کن 🌹

اینکه بی غیرتی نیست آدم باید یکم سیاست داشته باشه بعدم خودت جواب اونارو بده وقتی می بینی خانوادش این ...

چون نمونم کلی گله می‌کنن و بار بحث و جدل بعدی!

ببین قبلا هم گفتم بخدا اگه می‌گفت یادم رفته الان برات می‌گیرم یا آخرشب برات می‌گیرم(حتی به دروغ) دی ...

دوست داشتی بهت دروغ بگه؟ وعده بده و عمل نکنه؟ اینطوری فکر نمیکنی براش عادت میشه و دیگه به خواسته هات اهمیت نمیده و با دروغ از سرش باز می‌کنه. پس بهش افتخار کن که دروغ گو نیست . عزیزم بی غیرت لقب خیلییی بدی هست آیا همسرت لایق این حرفه؟ 

بدترین کار تو زندگی مشترک جداکردن جای خوابه . زندگی پر از سختی و آسونیه بخاطر یه آبمیوه جاتو جدا کنی ...

بخاطر آبمیوه نیست بخاطر اینه که هیچوقت بخاطر من خودشو به سختی نمی‌ندازه