2777
2789
عنوان

شوهر بی‌غیرت😬🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 98 پست
عزیزم ناراحت نشو ، ولی یکم ناپخته ای . منظورم کم تجربه ! باید کمی تلاش کنی  زود رنج بودن اول ب ...

خب آخه من که نمی‌تونم جوابشونو بدم پس همینطوری بایستم نگاهشون کنم که هر حرفی بهم بزنن؟

قد: ۱۶۰  وزن فعلی: ۴۳   وزن هدف: ۶۰ امروز: ۱۴/۴/۱۴۰۱یعنی میشه منم تپلی شم؟🥺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به اونا ربطی ندارع که کار کردی یا نکردی بخودت نگیر

اول اینکه پروفایل برا خودمه برندارید مرسی بعد از کلی گشتن به اصرار با شوهرم رفتیم تا اون طوطی که دوست داشتم بخریم خیلی خوشحال بودم اونروز یادمه صاحبش گفت چون دوسش داری بهت میدم چون میدونم خیلی علاقه داری بهش قول دادم خیلی مواظبش باشم بیشتر از چشمام اومدم خونه از خوشحالی خوابم نبرد اونروز روز ها گذشت ما بیشتر وابسته هم شدیم خیلی دوسش داشتم به داشتنش مغرور بودم تو شهر غربت رفیق تنهایی هام بود باهم بازی میکردیم قایم موشک و💔باهم میخوابیدیم شبا چندبار بیدار میشدم ببینم جاش خوبه سردش نباشه بخاری زیاد نباشه گرمش بشه اذیت بشه تا یکم بی‌حال میشد یروز کل دنیا رو سرم خراب میشد که جگر گوشه من چشه من خونه تمیز میکردم اون برام آواز میخوند من آشپزی میکردم برام آواز میخوند من آرایش میکردم اون روی شونم سر به سرم میزاشت گاهی از دستش عاصی میشدم ولی بازم شیرین بود اذیت هاش تا اینکه اونروز شوم رسید بنا به دلایلی که بهم ریخت فکرم اون پر زد رفت چقدر گریه کردم دنبالش گشتم الان بیشتر از ۴۰روزه رفته ولی من نمیتونم فراموش کنم شب روزم گریس من واقعا بدون اون مریضم اون برای من پرنده نبود عضوی از قلبم بود من واقعا نمیبخشم اونی که باعث شد بره💔😔هرروز از خدا میخوام برگرده خدا میشه یروز اونی که پیداش کرده زنگ بزنه بگه دلم به رحم اومد بیا پسش بدم بهت تموم اینارو با اشک نوشتم :)💔من یه دیوونه دلتنگم کاربری موفرفری سایت سابق 
خودت باید از خودت دفاع کنی. با خاهرشوهرات حرف میزدی. میگفتی شوهراتون چرا انقد خاله زنکن.

نمی‌تونم واقعا

اصلا نمی‌تونم از حق خودم دفاع کنم

تو چقد بچگانه رفتار کردی واااااای....

اگه قرار به جواب دادنه اون اقاهم باشه خودت یه جوابی همونموقع میدادی حتی همسرتم بخاد جواب اونو بده تونباید بذاری اینکه یه خواهر برادر رو بجون هم بندازی کارخوبی نیس ضمنا شوهرخواهرشوهرتم بیجا نگفته میتونستی بمونی کمک کنی بلاخره میخوری از اون نون بایدزحمتشم بکشی بلد نیستی درست کارای کوچیکشو که میتونی انجام بدی

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

واقعا یه آبمیوه ارزشش رو داشت ؟ گلم آقایون وقتی از سرکار میان خسته ان‌ و دوست ندارن به محض اینکه رسیدن خونه غرغر بشنون اونم به خاطر یه آبمیوه . عزیزم سعی کن رفتارت رو اصلاح کنی اینجوری پیش بری قهر کردن براتون عادی میشه و تبعاتش رو تو زندگیتون می‌بینید . پیشنهاد میکنم حتما با یه مشاور خانواده خوب صحبت کنی . اگه سخته برات حضوری بری مشاوره دوره هنر زن بودن رو بهت پیشنهاد میکنم 

نباید ازدواج میکردی به خودت و شوهرت ظلم کردی واقعا.

تویی که مذهبی نیستی، ممکنه به دلایل زیادی اینطوری باشی ولی بنا نیست از ما مذهبی ها تصور بدی داشته باشی و راحت هممون رو محکوم کنی! همه جا خوب و بد هست. تو هم بالاخره یه روز ممکنه بیای در خونه اهل بیت (ع) اونا عاشق تو هم هستن و تو هم دوستشون داری... منم گاهی وقتا کارایی که برات ممکنه عجیب باشه رو انجام میدم، لاک میزنم آرایش میکنم آهنگ گوش میدم و خوش میگذرونم! فقط یه سری خط قرمز دارم. همین! 😊 میدونم خیلی خرمذهبیا باعث زده شدنت از دین میشن ولی ببخششون. کسی که تقوای واقعی داشته باشه قلبشو بزرگ میکنه تا از روی علاقه امر به معروف کنه... امر به معروف یعنی با رفتار! یعنی من اونقدر دوستت داشته باشم که واقعا دلم بخواد مثل من از دینداری لذت ببری...و تو ببینی چه حس عالی دارم و بخوای تجربش کنی. ببخش اگه برای انتقال این حس خوب به تو هنوز ضعیفم💔 هنوز اون حس عالی رو ندارم ولی دارم دنبالش میگردم، ذره‌ای ازش رو چشیدم 🥲 اسمش حسینه (ع)🌱  رفیقی که باهاش یه حس فوق العاده رو تجربه کردم چیزی از جنس خدا 🌱 من از ته قلبم برای تویی که مذهبی نیستی بهترینا رو میخوام. دوست ندارم مجبورت کنم و از اینکه با ناراحتی نگاهم کنی هم دلم میگیره 💔 از اینکه بینمون تفرقه باشه دلم میگیره. من خیلی بیشتر از اونی که فکرشو کنی سعی کردم درکت کنم و دنیات رو بشناسم. تو هم گاهی سعی کن دنیای منو درک کنی و بشناسی حتی اگه دوستش نداشته باشی. ممنونم ❤🌱

چته استارتر؟ عجب ادم حرف ببر حرف بیاری هستی

اولا ادم سر یه ابمیوه اونجوری به شوهرش نمیگه

متوجه نیستی یادش رفته؟تاحالا چیزی یادت نرفته؟ایا اون لحظه ابمیوه نمیخوری بچت سقط میشد؟ کچل میشدی؟ 

نه! پس اینهمه بحث و جدل نداشت

یجوری هم رفتار کردی انگار طرف اومده فحش کشیده بهت

به همه عالم و ادم گفتی ایییییین به من گفته خسته نباشی

مسخره نیست بنظر خودت؟

شوهرت زنگ بزنه چی بگه خب بگه چرا به زن من گفتی خسته نباشی😐

خیلی بچگانه رفتار میکنی 

مراقب باش به مشکل برنخوری

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

یعنی توقع داری زنگ بزنه دامادشون بگه چرا به زنم گفتی خسته نباشی؟!!!

بعد چه الکی تحریکش کردی.. روم غیرت داری🙁🤐

کلا شوهرت گیر بد آدمی افتاده

تا ۱۵اردیبهشت ۱۴۰۱کارهای پایان نامه ام تمام و آماده دفاع بشم....انشاله
احتمالا خواهرشوهرات هم گفتن و غر زدن که شوهراشون تیکه انداختن، خب یکم هم رفتارت عجیب بود بیدار میمون ...

آخه شب قبلش زنگ زده‌بودن با شوهرم جروبحث کرده‌بودن که چرا عکسشو گذاشته اینستا؟

حالا عکس منو فقط فامیلای خودم می‌بینن و شوهر خواهرشوهرم

بخاطر همون از اونا هم دلخور بودم

مممنونم عزیزم

بدترین کار تو زندگی مشترک جداکردن جای خوابه . زندگی پر از سختی و آسونیه بخاطر یه آبمیوه جاتو جدا کنی با مشکلات دیگه چیکار میخوای بکنی . فقط و فقط پیشنهاد میکنم اطلاعاتت رو درباره زندگی مشترک بالا ببر . کتاب بخون تو ایتا کانال های خوبی در باره همسر داری هست استفاده کن