2777
2789
عنوان

شوهر بی‌غیرت😬🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2190 بازدید | 98 پست
ممنونم گلم که کمک کردی❤️

خواهش میکنم عزیزم امیدوارم مفید بوده باشه . می‌دونی اکثرا ما خانوم ها عادت داریم از دید خودمون به موضوع نگاه کنیم خوبه بعضی وقتا خودمون رو جای طرف مقابل بزاریم و بعد قضاوتش کنیم  و همچنان بهتون کلاس هنر زن بودن آقای پور احمد خمینی رو پیشنهاد میکنم من خودم تو دوره شرکت کردم و دیدم چه رفتار های غلطی داشتم و یاد گرفتم چجوری رفتار کنم تا همسرم علاقه اش بهم بیشتر بشه  

اولین نشانه بلوغ فکری اینه که یاد بگیریم هیچ کسی مسئول رفتار و حرف های دیگری نیست 

همین طور هم  همسرمون مسئول رفتار خانواده اش نیست ، شما با هر کسی که مشکل یا ناراحتی داری خودت باید حلش کنی ، اگه این مهارت رو یاد نگیری ‌همش بخوای همسرتو جلو بندازی که از حق و حقوقت دفاع کنه کم کم همسرت هم ازت فاصله میگیره 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخه من کلا در طول ماه چهار پنج روز اینجام  تمام کارا رو انجام میدم ظرف شستن خونه جارو کردن ا ...

تمام کارارو هم انجام میدی اشتباهه هرکاری الان انجام بدی بعد ازدواجت میشه وظیفت..وقتی کار دسته جمعی انجام میدن بمون پیششون ولی وقتی ظرف شستن جارو زدن و اینچیزاس همیشه نکن مثلا جاروبرقی کشیدی لزومی نداره ظرف بشوری بدعادتشون نکن

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
شاپرک جان خودتو بزار جای من  هر روز با بوس و بغل بدرقه‌ش کنی آخرشب که میاد بازم ببوسیش و خسته ...

همه این کارهارو تنهایی انجام میدی ؟ 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔