2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 111 پست
چه جالب دقیقا منم یکسال و نیمه عروسشونم  منم تنبلی تخمدان داشتم با کیست  که دکتر دوفاستو ...

منم همینطور از برج هشت پارسال تحت نظر دکترم ویتامین ای و اسید فولیک و متفورمین دارم میخورم قرص لتروزولم خوردم این ماه الانم بی بی زدم منفی بود حتی هاله هم ننداخت ولی از پریودم خبری نیس حتی درد پریم ندارم دوفاستونم میخورم اگ حامله نباشم حتما باید پریود شم تا فردا

منم همینطور از برج هشت پارسال تحت نظر دکترم ویتامین ای و اسید فولیک و متفورمین دارم میخورم قرص لتروز ...

بی بی چک فکر کنم نشون نمیده تا یک هفته بعدش 

ولی صبر کن بازم 

چقدر بده این داستانا 

خدا به هر کی میخاد بچه بده انشالله 

به منم همینطور 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه همسرتون خوبه هیچ کس دیگه مهم نیس عزیزم مهم خودتونین اهمیت ندین دو هفته مونده پس زیاده فعلا بازم ...

ایشالا پری نیاد منم امروز موعدم بود فعلا خبری نیس خداکنه باردارباشیم

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍

چه علائمی دارین؟من کمردرد پریودی دارم شدید پاهامم دردمیکنه

سینه هام دردناک نشده فقط کمی نوکش حساس شده

👸Turk gizi💪🙅چون تو درجهان  🌍  نجسته ام هنوز   تاکه برگزینمش بجای تو😍❤💕به زودی دخمل دار میشم👶۱۴۰۱/۱۲/۶بیبی چک ۳روزقبل موعدمثبت شدو بتام۴۶خدایاشکرت🥺🙏۴۸ساعت بعدبتام۸۳شد😍
بی بی چک فکر کنم نشون نمیده تا یک هفته بعدش  ولی صبر کن بازم  چقدر بده این داستانا  ...

هیییی اره خیلی بده کاش میشد همونروز فهمید حداقل روز موعد بازم باید صب کنم اگ پری نشدم تا هفته دگ میرم ازمایش اره به هرکی میخاد بده ان شاءالله

ایشالا پری نیاد منم امروز موعدم بود فعلا خبری نیس خداکنه باردارباشیم

ایشالا من دیروز موعدم بود پریروزم باید لک میدیدم همیشه یروز قبلش لکع بینی داشتم خبری نیس با اینکه منفی شد امید دارم هنوزم

چه علائمی دارین؟من کمردرد پریودی دارم شدید پاهامم دردمیکنه سینه هام دردناک نشده فقط کمی نوکش حساس ش ...

منم فقط کمر درد دارم و ترشح آبکی بی رنگ گاهی دهنم تلخ میشه فقطم گشنمه یساعت پیش ناهار خوردم اونم برنج بازم گشنمه دل درد پریودیم ندارم حتی

هیییی اره خیلی بده کاش میشد همونروز فهمید حداقل روز موعد بازم باید صب کنم اگ پری نشدم تا هفته دگ میر ...

اووو باز من خیلی باید صبرکنم 

حالا حالاها در انتظار باید بمونم 

تنها هم هستم این خیلی بده 

هرروز سرمو به یه چیزی گرم میکنم که فقط روزا بگذره 

انشالله عزیزم همچنین  شما پریود نشدی؟

ن بابا هنوز نشدم دو روز گذشته حتی لکم ندیدم دیروزم بی بی منفی بود فکنم زود زدم یا کلا باردار نیستم نگرانم هستم چون اگ حامله نیستم باید پریود شم دوفاستون میخورم

ن بابا هنوز نشدم دو روز گذشته حتی لکم ندیدم دیروزم بی بی منفی بود فکنم زود زدم یا کلا باردار نیستم ن ...

پس بازم صبرکن 

دوفاستون پریودی میاره 

حتما شاید بارداری که نشدی 

معمولا میگن بی بی چک بعد از یک هفته پریود نشدن نشون میده اما اگ دیدی باز منفی بود برو آزمایش بده

پس بازم صبرکن  دوفاستون پریودی میاره  حتما شاید بارداری که نشدی  معمولا میگن بی بی ...

اره دیگه چاره ای ندارم باید صب کنم خودمم همینو میگم اگ خود بخود بود پریودم منفی میشد میگفتم همینجوری عقب افتاده ولی دوفاستون حتما تا ده روز پریودی میاره اگ حامله نباشی الانم هشت روز شده هفته دگ ازمایش میدم اگ منفی شد میرم دکتر امپول بده