2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 1254 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون دیگه دست خداست دیگه به یکی میده به یکی نمیده به یکی دیر میده چقد مسخره ینی چون دخترش بچه دار نمی ...

خب دیگ هر کسی نون قلبشو میخوره 

ی بار مریض بود کلی زنگ زد ناله ک حال ندارم وایسم غذا بسازم و بابا جونت غذا نداره منم گفتم گناهه 

پاشدم غذا گذاشتم تا سه نصفه شب جوشید و جا افتاد با برنج 

ک شوهرم صبح بده در خونشون و بره سرکار 

اونوخت یه زنگ نزد بگه دستت درد نکنه بعدشم گف برادرشوهرم خورده و گفته خوبه 

همین 

یکبار دیگم بعد فوت عمش رفتم ب مادرشوهرم هم تسلیت بگم هم شوهرم اعلامیه بزنه رفتم وسط شام بودن وقتی خوردن  خودم بردم جمع کردم شستم میوه و چایی آوردم چایی دم کردم میوه شستم حالا ک خواستم بخورم یهو گف آره بخور پلاسیده شدی 

کلا کسی نمی‌فهمه چه مرگشه ک اینقدر بیشعوره

خب دیگ هر کسی نون قلبشو میخوره  ی بار مریض بود کلی زنگ زد ناله ک حال ندارم وایسم غذا بسازم و ب ...

عزیزم خودتو ناراحت نکن بلاخره عقل و شعور یه نفر داره ینفر نه فامیلین با همسرتون یا غریبه؟

جواب مهربونیاتو خدا میده عزیز دلم اگه مادر شوهرت یا اطرافیانتم بدن تو مث اونا نشو نمیگم خودتو کوچیک کن کاراشونو بکن نه احترامشونو نگه دار ولی رفت و امدو یکم محدود کن البته اگه امکانش هست و همسرتون ناراحت نمیشن راستی موعدت کیه گلم؟

عزیزم خودتو ناراحت نکن بلاخره عقل و شعور یه نفر داره ینفر نه فامیلین با همسرتون یا غریبه؟ جواب مهرب ...

نه عزیزم فامیل نیستیم از آشناها بود 

شوهرم با داداشم اینا همکار بود کامل شناخت روش داشتن بخاطر همین ازدواجمون سنتی شکل گرفت 

آره منم میگم اون نمیبینه خدام که میبینه من برای خدام اینکارو کردم 

من دوهفته دیگ 

قبل تخمک گذاری تا تخمک گذاری سه بار اقدام کردم 

آخرین اقدامم کمی دردناک بود نمیدونم چرا 

اما خب خیلی مونده تا اونموقع واقعا انتظار سخته 

بنده خداها کسایی که چندین سال منتظر میمونن 

نه عزیزم فامیل نیستیم از آشناها بود  شوهرم با داداشم اینا همکار بود کامل شناخت روش داشتن بخاطر ...

اگه همسرتون خوبه هیچ کس دیگه مهم نیس عزیزم مهم خودتونین اهمیت ندین دو هفته مونده پس زیاده فعلا بازم اقدام کنین من دیروز موعدم بود فعلا ک نشدم خیلی منتظرم اگه پری ضد حال نزنه😕

اگه همسرتون خوبه هیچ کس دیگه مهم نیس عزیزم مهم خودتونین اهمیت ندین دو هفته مونده پس زیاده فعلا بازم ...

آره شوهرم بد نیست 

خداروشکر 

جدیدا خیلی حس خوبی به زندگیم پیدا کردم 

حرفای اطرافیان خصوصا مامانم خیلی اذیتم می‌کرد 

دائما از شوهرم ایراد می‌گرفت 

آره بازم اقدام میکنم همچنان ببینم چی میشه دیگه توکل به خدا 

انشالله که بارداری عزیزم 

فقط گفتی چه زمانی باید بی بی چک زد؟ 

شما چند وقته تو اقدام هستین

آره شوهرم بد نیست  خداروشکر  جدیدا خیلی حس خوبی به زندگیم پیدا کردم  حرفای اطرافیا ...

حرف دیگرانو بزار کنار فقط با شوهرت باش زندگیت بهشت میشه من با مادرشوهرم زندگی میکنم ولی احترام همو داریم یک سال و نیمم هس عروسشونم 

ان شاءالله خدا بهت نی نی بده زندگیت از قبلم شیرین تر بشه من تقریبا هشت نه ماه هست میرم دکتر و اقدامم ولی بینش یماه برا کیست ال دی خوردم دوماهم پریود نشدم از دست دادم تقریبا چار پنج ماه اقدام کامل دارم بی بی چک معمولا باید یه هفته بعد تاخیر زد ولی یکم عجله دارم خداکنه مثبت شه

حرف دیگرانو بزار کنار فقط با شوهرت باش زندگیت بهشت میشه من با مادرشوهرم زندگی میکنم ولی احترام همو د ...

چه جالب دقیقا منم یکسال و نیمه عروسشونم 

منم تنبلی تخمدان داشتم با کیست 

که دکتر دوفاستون و متفورمین داد اصافه وزن داشتم 

از برج هشت سال پیش ک شروع کردم کم کردن تا همین چند وقت پیش ک رفتم سونوگرافی وفتی گفت میتونی اقدام کنی 

دیگ از فرداش شروع کردم من هنوز اول راهم 

ولی خب درمانمو انجام دادم 

قرص مکمل و آهن هم دارم مصرف میکنم