2777
2789
عزیزم ببخشیدوکالت طلاق یعنی حق طلاق؟ واینکه باوکالت یعنی دیگه نیازی به حضور مردنیست چقد طول میکشه ا ...

بله گلم همونه 

وکالت طلاق بلاعزل باید بگیری که به حضور مرد لزومی نیست تقریبا دوماه

گوشی اش گذاشت خونه رفت مغازه پایین تمام پیاما دیدم

خوبیش اینه خدا دست ادم هَوَل  و عوضی رو رو میکنه. میدونی هرچقدم‌ک زرنگ باش یکی اخرش خدا میپیچوندش از این‌کار خدا خعلی خوشم‌میاد‌. ینی از سر تا پاشو قهوه ای کناااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبیش اینه خدا دست ادم هَوَل  و عوضی رو رو میکنه. میدونی هرچقدم‌ک زرنگ باش یکی اخرش خدا میپیچون ...

اره واقعن خودش هم همین گفت تازه ۳ روبه باهمن

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 
شوهرمنم همیشه لو میرفت البته اون براش مهم نبود من بفهمم زده بود اون در حتی باخواهرم بود    ...

من تهدید کردم میرم خونه پدر دختره بعد طلاق تو دیونه شده همش التماس ک رسوا نکن منو غلط کردم

اره واقعن خودش هم همین گفت تازه ۳ روبه باهمن

نکبتای لجن . حالم دیگه داره بد میشه ... من ی نیمچه خیانت دیدم ینی خودشو هفت ابادشو ب لجن کشیدم. چنان روسی ازش کشیدم ک مث سگ ازم میترسه تازه خیانت انچنانم‌نبودا بیشتر حالت پنهونکاری و دروغ داشت ماجرای من 

نکبتای لجن . حالم دیگه داره بد میشه ... من ی نیمچه خیانت دیدم ینی خودشو هفت ابادشو ب لجن کشیدم. چنان ...

از من دختره پیام داده بود خانما میاد مغازه  شوهرم نوشته بود نه نمیاد بعدشوهرم نوشته بود نفس چرا از من دوری کنی دختر نوشته بود فردا میام شوهرم نوشته بود خونه خالی کنم دختر نوشته بود نه مادرم همراهم هست نمیشه شوهرم نوشته بود فدات دختره نوشته بود قرص خوردم معده ام درد کنه شوهرم نوشته بود نخور

کاشکی باردار نبودم ازش😔

من خر امروز از یه شهرستان دیگ برگشتم رفته بودم دکتر زنان چقدر قرص و سوزن بهم داده بود ک حامله بشم همه رو تیک تیک کردم