2777
2789
اره اون هرزه اومده بود مغازه منو هم دیده بود ب شوهرم گفته من مشکلی ندارم تو زن داری 

خاک تو سرش 

خدای من .خدای حیوانات است .طرفدار حقوق زنان .زنی که حرفی برای گفتن دارد یک زن جسور است .اما حقیقتا شنیدن صدایش دشوار است 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اون هرزه اومده بود مغازه منو هم دیده بود ب شوهرم گفته من مشکلی ندارم تو زن داری 

تروخدا آبروی این هرزه رو ببر. من نمی‌دونم اینا چه ادمایی هستن. اصلا نمی‌شه بهشون گفت ادم. حیف اسم حیوون. 

تروخدا حیثیتشو ببر

ببین بنظر من شوهرت با دختره رابطه نداشته و همینکه استارت این رابطه از طرف شوهرت نبوده باید بهش حق بدی دختره هرزه انقد پاپیچش شده هب اونم انسانه لغزیده منم همین مشکل تو سرم اومد فقط پیامهای شوهرمو دیدم میدونستم رابطه ای نداشتن اولش پامو کردم تو یه کفش که طلاق میخام گفت نمیشه نمیدم سه ماه قهر بودم تو این سه ماه حسابی زجر کشیده بود از تنهایی و ندیدن بچه ها و ...ولی من مث تو ابروشو نبردم ادم باید طوری رفتار کنه که همه پلهای پشت سرش خراب نشه راه برای برگشت بمونه ...خلاصه بعد از سه ماه زاری گفتم میبخشمت به شرط اینکه وکالت طللق بهم بدی که اگه بازم همچین غلطی کردی بتونم خودمو راحت کنم ... الان یک ساله که دوباره با همیم خداروشکر از قبل هم بیشتر با هم خوبیم محبتمونم بیشتر شده انگار قدرشناس شده توم با فکر زندگیتو درست کن البته اگه میدونیشوهرت دوست داره و ارزش فرصت دوباره رو داره

تقصیر من نیست جذابیت تو خونِ منه 😎 خودشیفته هم خودتی حسود بیریخت😒😝
ببین بنظر من شوهرت با دختره رابطه نداشته و همینکه استارت این رابطه از طرف شوهرت نبوده باید بهش حق بد ...

اره یه بار بهش تذکر دادم جلو مشتری ک بفهمه از دست من هر کاری بر میاد منو گاو تصور نکنه آره رابطه شون ۳ روزه بوده دختره خودش پیشنهاد داده

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو 

خوبششش کردییی واقعا کههه تونمونه ی یه شیرزنههه باوقارییی بخدا منکه خودم زنم ولی همیشه میگم اگه مرد بودمم حتظر میشدم همه چیمووو بدم فقط واسه یه زن قوی وزرنگگ افرین بهت واقعا جای افتخاری خوبش کردی خوب سوزوندیشون

خوبششش کردییی واقعا کههه تونمونه ی یه شیرزنههه باوقارییی بخدا منکه خودم زنم ولی همیشه میگم اگه مرد ب ...

ممنون گلم آره مردی رو ک خیانت کنه باید همچین کاری باهاش بشه 

خدایا شکرت راضی ام ب رضای تو