ما تویه ساختمونیم مادرشوهرم امروز که شوهرم دروباز کرد بیاد تو صداش کرد وایسا وایسا شربت برات درست کردم توپله ها شوهرمو نگه داشت براش شربت اورد من همیشه وقتی شوهرم میخواد از سرکار برگرده براش شربت درست میکنم چون هوا گرمه یه مسیری رو هم پیاده میاد خودم همیشه شربتم اماده است یا اوندفعه مادرشوهرم پیاز گذاشت تو کیفش رفته بودیم بیرون شهر یه دفعه اوردشون بیرون گفت برا پسرم پیاز اوردم چون فقط خودم میدونم چی دوست داره😐 یه جوریا حس کردم میخواد جلب توجه کنه و به شوهرم نشون بده بیشترازمن بفکرشه و شوهرمو به سمت خودش بکشونه شوهرمم الان هندونه مونو از تو یخچال برداشت گفت میخوام ببرم برا مامانم😐 یا مثلا من هر غذایی درست کنم یه بشقابشو اول میبره بالا بعد خودش میخوره شما بودین بدتون نمیومد؟؟
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
اصلا بدم نمیومد،از بی محبتی و بی توجهی بدم میاد. مادر بچه هستن بذار لذت ببرن. گذشت زمان همه چیزو د ...
محبت ب جا درسته ولی حس میکنم این محبت نیس این رقابته چون میدونه من همیشه شربت اماده دارم قبل اومدن شوهرم
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
بنده به مدت ۵ سال بامادرشوهرم همسایه بودم و هربلایی که فکرشو بکنی سرم اورد ولی من احترامشو نگه داشتم و بیشتر مواقع همسرمو میفرستادم پیش مامانش و خودمو راحت میکردم جوریکه خودش دیگه در خونه رو دیگه باز نمیکرد .به نظرم حساس نشو و بیشتر بفرستش سمت مادرش تا ارامش داشته باشی.الان بعد ۵ سال شوهرم به زور میره خونه مامانش🤪🤪
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
تنها راه خونتونو عوض کنید اما الان رفتار خاصی نکنید تابلو نکنید . رفتار همیشگی بکنید. نهایت شماهم شربت بیارید همسرتون نخورد بگید من برای تو درست کرده بودم اخه. مادرشوهرست و بس. رقابت جای رفاقت.
تنها راه خونتونو عوض کنید اما الان رفتار خاصی نکنید تابلو نکنید . رفتار همیشگی بکنید. نهایت شماهم شر ...
ببین من برا دو وعده ام غذا درست میکنم ولی شوهرم همیشه میبره بالا و مجبورم دوباره درست کنم به نظرت ب شوهرم بگم غذاداریم اما برا فردا میخوام ناراحت میشه؟
کلا زندگی با خانواده ها بعد ازدواج سمه! دختر و پسر نداره از اون قسمت پیازش بدم اومد
پیاز از تو کیفش دراورده ؟نفهمیدم.چرا پسرش باید پیاز بخاد یهو؟
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡
پیاز از تو کیفش دراورده ؟نفهمیدم.چرا پسرش باید پیاز بخاد یهو؟
موقعه ناهار با کباب
سریع خودتا میرسوندی دم در زودتر از شوهرت لیوان شربتا از دستش میگرفتی و میخوردی
سلام!حال همهی ما خوب است ملالی نيست جز گم شدنِ گاه به گاهِ خيالی دور،که مردم به آن شادمانیِ بیسبب میگويندبا اين همه عمری اگر باقی بودطوری از کنارِ زندگی میگذرم که نه زانویِ آهویِ بیجفت بلرزد ونه اين دلِ ناماندگارِ بیدرمان!تا يادم نرفته است بنويسم حوالیِ خوابهای ما سالِ پربارانی بودمیدانم هميشه حياط آنجا پر از هوای تازهی باز نيامدن است اما تو لااقل، حتی هر وهله، گاهی، هر از گاهی ببين انعکاس تبسم روياشبيه شمايل شقايق نيست!راستی خبرت بدهم خواب ديدهام خانهئی خريدهام بیپرده، بیپنجره، بیدر، بیديوار … هی بخند!بیپرده بگويمت چيزی نمانده است، من چهل ساله خواهم شدفردا را به فا💖ل نيک خواهم گرفت دارد همين لحظه يک فوج کبوتر سپيداز فرازِ کوچهی ما میگذردباد بوی نامهای کسان من میدهديادت میآيد رفته بودیخبر از آرامش آسمان بياوری!؟نه ریرا جان نامهام بايد کوتاه باشدساده باشدبی حرفی از ابهام و آينه،از نو برايت مینويسم حال همهی ما خوب است اما تو باور نکن
رمز موفقیتتو میگی؟؟ من بعد ۳ سال هنوزم با چنان ذوقی هرروز میره خونه مادرش ک انگار ی بچه دبستانیه
بی تفاوتی و حساس نبودن و تعریف کردن از خوبیای مادرش جوریکه الان خودش میگه مامانم چقدر بدجنس بوده تازه ۱ سالم باهم قهر بودن من به زور آشتی دادمشون .هیییچ وقت خودتو بین رابطشون قرار نده چون فقط شما میشی آدم بده