ما تویه ساختمونیم مادرشوهرم امروز که شوهرم دروباز کرد بیاد تو صداش کرد وایسا وایسا شربت برات درست کردم توپله ها شوهرمو نگه داشت براش شربت اورد من همیشه وقتی شوهرم میخواد از سرکار برگرده براش شربت درست میکنم چون هوا گرمه یه مسیری رو هم پیاده میاد خودم همیشه شربتم اماده است یا اوندفعه مادرشوهرم پیاز گذاشت تو کیفش رفته بودیم بیرون شهر یه دفعه اوردشون بیرون گفت برا پسرم پیاز اوردم چون فقط خودم میدونم چی دوست داره😐 یه جوریا حس کردم میخواد جلب توجه کنه و به شوهرم نشون بده بیشترازمن بفکرشه و شوهرمو به سمت خودش بکشونه شوهرمم الان هندونه مونو از تو یخچال برداشت گفت میخوام ببرم برا مامانم😐 یا مثلا من هر غذایی درست کنم یه بشقابشو اول میبره بالا بعد خودش میخوره شما بودین بدتون نمیومد؟؟
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌 با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیشتر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
نه که دوستت نداشته باشم... نه ! فقط میترسم ازت... پیچیدهای ! همونقدر که نداشتنتسخته، داشتنت هم سخته ! همونقدر که بلدی منو بخندونی،بلدی اشکم رو در بیاری ! همونقدر که مهربونی،همونقدر هم بی تفاوتی ! همونقدر که بلدی امن باشی و آروم،ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره...!
ببین عزیزممادرشه درسته وقتی میدونه پسرش زن داره و زنش بفکرشه چرا باید برایه لیوان شربت تو راه پله ها نگهش داره ؟؟چرا باید هرچی میفرسته پایین بگه میدونستم پسرم دوس داره اوردم بذار براش غیرمستقیم میخواد بگه برا تو نیوردم تو نخوریش😐
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
عزیزم سخت نگیر ما هم یک روز مادر شوهر میشیم حالا شما میدونی کاره مادرشوهرت شاید اشتباه باشه شایدم بنده خدا قصدی نداره ولی شما کوتاه بیا شما بگو بزرگتر گناه داره ما هم در آینده مادر شوهر میشیم بزرگتره اشکال نداره یک مدت بی تفاوت باش و به روی خودت نیار بعداً شاید بهتر شد اخلاقش