2777
2789
عنوان

قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 133 پست
ممنون عزیزدلم توکل به خدا دارم و دعای شما دوستای گلم . عاقبت بخیر باشی مهربانو💙💙💙

توکل به خدا 

خدا بزرگتر از آرزوهای ماست 

یه بار از زندگی سخت نجاتت داد بازم این کار رو می‌کنه 

برای خدا کاری نداره 

مرسی از دعای زیباتون گلم همچنین 🤗😘💙

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم

خیلی ناراحت شدم قصه زندگیتو خوندم

چقدر روزای سختی پشت سر گذاشتی😔

امیدوارم بحق صاحب این شبهای عزیز ارامش ب کانون زندگیت برگرده و دوباره لبت خندون شه

حتما مامان نازنینت از اسمونها دعات میکنه

دوست خوبم بدون زندگی فرازونشیب زیاد داره و اینا هم امتحان الهی هست امیدوارم هممون سربلند از این امتحان بیرون بیاییم

به امید روزی که تاپیک بزنی و بگی دعای دوستان گل نی نی سایتی گره زندگیتو بشادی باز کرده❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم قصه زندگیتو خوندم چقدر روزای سختی پشت سر گذاشتی😔 امیدوارم بحق صاحب ای ...

قربونت برم مهربونم إن شاالله شما هم هر مشکلی دارید بزودی حل بشه 💙🙏🏻

قربونت برم مهربونم إن شاالله شما هم هر مشکلی دارید بزودی حل بشه 💙🙏🏻

سلامت باشی گلم❤️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

عزیزم انشاءالله خدا به دلت ارامش بده ونگاه ویژه خدا شامل حالت بشه

الهی الهی بچه هات خوشبخت وعاقبت بخیر بشن

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی 
اینا نوشتم که بگم قدر زندگی را بدونید تو این سایت میبینم سر چه چیزای الکی با شوهرقهر میکنن یا یه چیز ...

واقعا ناراحت شدم از مرگ مادروپدرت خدارحمتشون کنه فاتحه میخونم واسشون

الهی خدابهت صبر بده 

هیچی نمیتونم بگم جز اینکه تلاش کن بچهات موفق بشن و بجایی برسن

توهم میتونی مث مادر خدابیامرزت بچهاتو صبور و بادب بارربیاری 

ایتا داری؟؟؟؟

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

عزیزم فعلا نمیدونم چی بشه ملتمس دعای شما هستم شوهرم کمی بهتر شده ولی بدهی مالیمون پرداخت نشده خونه ر ...

عزیزم حتما این ذکر دوماهه رو بخونومعجزه میکنه خودتدب چشماتت معجزه شو میبینی 

از همین امروز نیت کن بخون 

توروخدا بخون ناامید نشو 

دعای منم پشت تته

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

اگه ترک کرده بود غصه نداشتم عزیزم خیلی کم کرده ولی هنوز...😔

درس میشه غصه نخورگلم 

کمکم کنتر میزار امیدت بخدا باشه ک کسی رو دست خالی برنمیگردونه 

الهی خدا صداتو بشنوه عزیزم 

الهی بهترینا نصیب قلب پاک و مهربونت بشه