2777
2789
عنوان

قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 133 پست
سلاخدارحمت کنه مادرتون  وپدرتون  رو بازم بذاریدش کمپ تا خوب بشه  خودتون رو بارشغلتو ...

ممنون عزیزدلم خدا ب شما هم خیر و سلامتی بده💙مشکل مالی زیاد هس دعام کنید اونا حل بشه شوهرم یه کاری پیدا کنه هردفعه می‌ره کمپ چون بعدش بیکاره برمیگرده اخلاقش طوریه مشغول باشه بهتر کنار میراره 

و فردای اونروز زمان برای من بی حرکت موند مادر عزیزم فرشته مظلوم و آروم ما پر کشید توی زندگیش حتی یه ...

سلام خواهررررر..... بیا بغلت کنم🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدا رحمتشون کنه، جاشون قطعا بهشت، الهی با خانم فاطمه زهرا محشور بشن... قلبم بشدت فشرده شد😭😭😭

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونید جرم ما چی بود که خواستگار مناسب نداشتیم فقر و بی کسی کی حاضر میشد دختر بی جهاز بگیره

بمیرم من.... آخ🥺🥺

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
بماند خانواده شوهرم چقدر اذیت کردن چقدر فقر و بی کسی را با متلک و زخم زبون ب روم آوردن اما من صبوری ...

اَمان اَمان......

ممنون که خوندین ازتون فقط یه دعا میخوام سلامتی شوهرم یعنی میشه بازم زندگی بهم لبخند بزنه

خواهرجون، ممنون از وقتی که صرف کردی و داستان زندگیتو نوشتی. 

الهی الهی الهی  به مدد نیروهای غیبی خدا و ملائک درگاهش و مدد ائمه اطهار و اولیای الهی، تمام مشکلاتتون حل بشه، همسرتون سلامت جسم و روحشون بدست بیارند  و پاک بشن. الهی نور خدا سراسر وجودشون فرا بگیره🤲🏻

خواهرجون اگه لایق باشم از اعماق وجودم  دعاتون میکنم. 

الهی خدا براتون دری باز کنه سراسر خیر ورحمت و کسی نتونه ببندتش💚🙏🏻🙏🏻🙏🏻

خواهرجون، ممنون از وقتی که صرف کردی و داستان زندگیتو نوشتی.  الهی الهی الهی  به مدد نیروه ...

قربونت برم آبجی 😭😭😭بخاطر دعای قشنگت دعا میکنم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزم💙توکل بخدا 

من تواینستاداستان می‌نویسم میتونیدداستان زندگیتونوبرام بگید تابذارم توپیج

عزیزم الان از لحاظ روحی وضع مناسبی برای نوشتن ندارم چون اتفاقات زیادی افتاده که من فقط خلاصه آنرا نوشتم إن شاالله  مشکلاتم ب فضل خدا برطرف بشه چشم حتما

سلام خواهررررر..... بیا بغلت کنم🥺🥺🥺🥺🥺🥺 خدا رحمتشون کنه، جاشون قطعا بهشت، الهی با خانم فاطمه ز ...

فدای تو بشم گلم خدا رفتگان شما را بیامرزه من فقط خوشحالم که پدر مادر خوبی داشتم و از صالحین بودن مردم به خوبی ازشون یاد میکنن کاش همون‌طور که توی قرآن اومده که ارزش آدمها ب تقوای اونهاس نه ب مال و ثروت و مقام همه مردم واقعا رعایت میکردن اونوقت همین دنیا بهشت بود ولی متاسفانه ..‌‌و خیلیا مثل منو خواهر برادرام چوب اونا نمیخوردن

فدای تو بشم گلم خدا رفتگان شما را بیامرزه من فقط خوشحالم که پدر مادر خوبی داشتم و از صالحین بودن مرد ...

زنده باشی عزیزدلم، قطعا در زمره صالحین هستین، نور به قبرشون💛

یاد این آیه افتادم:

إِنَّمَا أَمْوَالُكُمْ وَأَوْلَادُكُمْ فِتْنَةٌ ۚ وَاللَّهُ عِنْدَهُ أَجْرٌ عَظِيمٌ
اموال و اولادتان، فقط مایۀ آزمایش شمایند. اگر در این آزمایش سربلند بیرون بیایید، پیش خدا پاداشی بزرگ برایتان هست.
خواهرجون همه ما در معرض امتحان الهی هستیم. الهی که سربلند بشیم. 

زنده باشی عزیزدلم، قطعا در زمره صالحین هستین، نور به قبرشون💛 یاد این آیه افتادم: إِنَّمَا أَمْوَا ...

الهی آمین ممنون از لطف شما خواهر گلم عاقبت بخیر باشید💙

و فردای اونروز زمان برای من بی حرکت موند مادر عزیزم فرشته مظلوم و آروم ما پر کشید توی زندگیش حتی یه ...

روحش شاد و قرین رحمت الهی 🥺🥺🥺 

چقدر زحمت کش بود 😭 

براشون فاتحه میخونم 

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

یه چند ماه بعد از فوت مادر خوبم فامیل دور و همسایه ها مثلا از سر لطف ودلسوزی برامون خواستگار میفرستا ...

الهی بمیرم چه سخت گذشت بهتون 😔😔

ممنون که خوندین ازتون فقط یه دعا میخوام سلامتی شوهرم یعنی میشه بازم زندگی بهم لبخند بزنه

ان‌شاءالله این نقطه سخت زندگیتون هم میگذره و همه چیز دوباره خوب میشه 

دعا میکنم شوهرتون کاملا ترک کنه و بشه همون آدم سابق اینجوری همه چیز دوباره درست میشه فقط شوهرتون باید خوب بشه و امید به زندگی داشته باشه 

شما تو بچگی سختی کشیدین ولی گذرا بود تو ازدواج خوشبخت بودین و بدون مشکل اونم گذشت این مرحله از زندگیتون هم که الان توش هستین قطعا میگذره و دوباره زندگی روی خوشش رو بهتون نشون میده 

خدا بچه های گلت رو برات حفظ کنه خواهر قشنگم 

ان‌شاءالله شوهرتون هم سلامت بشن و دوباره همون مرد سابق بشن تو زندگیتون 

توکل به خدا همه چیز درست میشه ان‌شاءالله 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

ان‌شاءالله این نقطه سخت زندگیتون هم میگذره و همه چیز دوباره خوب میشه  دعا میکنم شوهرتون کاملا ...

ممنون عزیزدلم توکل به خدا دارم و دعای شما دوستای گلم . عاقبت بخیر باشی مهربانو💙💙💙