2777
2789
عنوان

قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلنوشته تان را خوندم و واقعاً خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم  خیلی سخت است که آدم از بچگی توی سختی بزرگ بشه و در اواسط زندگیش دوباره به همون سختی مبتلا بشه ولی همیشه توکلت به خدا باشه و امید داشته باش که بلاخره سختی های این روزگار هم تمام میشه خدا پدر و مادر تو بیامرزه واقعا نمونه بودن، انشاالله خداوند دانا و توانا خودش کمکتون میکنه و شوهرتون هم حالش بهتر میشه و به زندگیش برمی کرده مطمئن باش که دوباره روزهای خوش خانوادتون بر خواهد گشت اینو من بهتون قول میدم پس مواظب سلامتی خودت و فرزندت باش که خیلی مهم هستش، به امید روزهای خوب و توأم با سلامتی و موفقیت برای شما و خانواده محترمتون،🙏💯

دلنوشته تان را خوندم و واقعاً خیلی تحت تاثیر قرار گرفتم  خیلی سخت است که آدم از بچگی توی سختی ب ...

از شما ممنونم باعث حس خوبی که بهم دادید به دعای شما و لطف پروردگار بسیار امیدوارم .قطعا خدا پاداش اینهمه صبر منا میده چون وعده داده و خدا خلف وعده نمیکنه شما هم خوشبخت باشید و به هر آنچه ب صلاحتونه برسید .

ان شاا قرضتون رو که دادین 

دوباره کم کم خوشبختی بهتون رو می‌کنه 

دنیا دار مکافات هست 

ما دنبال خوشبختی در دنیا هستیم در صورتی که خوشبختی اصلی در اخرت هست 

زندگی چه فراز و نشیب های داره واقعا 

خدا پدر و مادرتون رو بیامرزه 

ولی همسرت.....

خیلی باید سعی کنی تا دوباره به زندگی برگرده، خیلی کمک میخواد

#جان_فدا💪💞☄☔🍃 غزه✌
ان شاا قرضتون رو که دادین  دوباره کم کم خوشبختی بهتون رو می‌کنه  دنیا دار مکافات هست&nbs ...

قربونت عزیزم ممنون از لطف شما توکل بخدا دارم چون غیر از خدا کسی را ندارم التماس دعا از شما 💙💙💙

از شما ممنونم باعث حس خوبی که بهم دادید به دعای شما و لطف پروردگار بسیار امیدوارم .قطعا خدا پاداش ای ...

اگه ترک کرده بازم خدا را شکر بدهی ها بالاخره کنده میشه . شوهر منم سالهاست اعتیاد داره و توان ترک ندارع ی دختر دارم سه ساله مثل فرشته اینقدر دلم برا ایندش می سوزه

اگه ترک کرده بازم خدا را شکر بدهی ها بالاخره کنده میشه . شوهر منم سالهاست اعتیاد داره و توان ترک ندا ...

اگه ترک کرده بود غصه نداشتم عزیزم خیلی کم کرده ولی هنوز...😔

اگه ترک کرده بود غصه نداشتم عزیزم خیلی کم کرده ولی هنوز...😔

همین که تونست کم کنه اراده داره ترک هم می کنه .انشالله به زودی همونم می‌ذاره کنار و زندگیت خوب سه مال من مصرف بیش از حد بالا و داغونن

از شما ممنونم باعث حس خوبی که بهم دادید به دعای شما و لطف پروردگار بسیار امیدوارم .قطعا خدا پاداش ای ...

دوست عزیز داستان زندگی شما رو خوندم بسیار بسیار غم انگیز بود واقعاً ناراحت شدم کاش میتونستم برات یه کاری انجام بدم...شوهرتون الان کجاس با شما زندگی میکنه؟؟؟

ببخشید میتونم بپرسم شما تو کدوم شهر زندگی میکنید.؟

دوست عزیز داستان زندگی شما رو خوندم بسیار بسیار غم انگیز بود واقعاً ناراحت شدم کاش میتونستم برات یه ...

ممنونم بله با هم زندگی میکنیم نمیتونم تنهاش بزارم مرد خیلی خوبی توی زندگی برام بوده الآنم غیر از این مشکل اخلاق خوب زیاد داره مهربونه خیلی زیاد از محبت دریغ نمیکنه کارهای خونه را کمک می‌کنه خلاصه هرچیزی که یه مرد ایده آل باید داشته باشه داره میخوام کمکش کنم نمی‌خوام بدهکار خودم و خدای خودم باشم دنبال کار و شغل و درآمده بخاطر بدهی ها و مشکلات مالی خیلی روحیه ش را باخته این باعث میشه توی ترک کردن کم بیاره من استان چهارمحال و بختیاری ام 

ممنونم بله با هم زندگی میکنیم نمیتونم تنهاش بزارم مرد خیلی خوبی توی زندگی برام بوده الآنم غیر از این ...

ما تو اهواز زندگی میکنیم شغل شوهرم بساز و بفروش گفتی خونمونو گذاشتیم برا فروش خواستم اگه میشد برات یه کاری کرده باشم...حیف که راهمون از هم دوره امیدوارم موفق باشی که مطمئنم تو میتونی خواهر گلم

سلاخدارحمت کنه مادرتون  وپدرتون  رو

بازم بذاریدش کمپ تا خوب بشه 

خودتون رو بارشغلتون سرگرم کنید

خدا بچه هاتون رو حفظ کنه

براتون صلوات فرستادم

انچه خیره براتون پیش بیاد الهی

سوره های المزمل یس واقعه انشراح ذاریات رو زیاد بخونید تا درای رحمت الهی رو به روی خودتون بازشده ببینید

زیارت عاشورا هم عالیه

خیره ان شاا…