2777
2789
عنوان

قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4792 بازدید | 133 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخرش چیشد ؟؟؟؟؟

عزیزم فعلا نمیدونم چی بشه ملتمس دعای شما هستم شوهرم کمی بهتر شده ولی بدهی مالیمون پرداخت نشده خونه را ب ناچار واسه فروش گذاشتیم دعا کنین مشتری خوبی پیدا بشه 💙

ممنون عزیزم 💙💙💙

وای عزیزم چه سرگذشت تلخی خدا مادر مهربونتو بیامرزه   ایشاالله که شوهرتم مثل سابق بشه و بدهیاتون تموم بشه  

آرزومه وزنم به۴۸برسه برام (صلوات) بفرستین دوست جونیام منم برا همتون میفرستم ...  وزن الانم ۵۰ولی شکم و پهلو دارم  
وای عزیزم چه سرگذشت تلخی خدا مادر مهربونتو بیامرزه   ایشاالله که شوهرتم مثل سابق بشه و بدهیات ...

خدا رفتگان شما را هم بیامرزه عزیزم ممنون از دعای خیرت 💙💙💙

ممنون عزیزم 💙💙💙

سلام عزیزم قصه زندگیتوخوندم خیلی دلم به درداومدان شالله خدابهترین هاشونصیبت کنههه اگه میتونی یه وام جوری کنی خیلی خوبه بیشترقسط هاتوتسویه میکنی ناامیدنباش میدونم خیلی سختههه ولی هرکسی یجوری سختی میکشه امیدوتودل همسرت زنده کن ببرش دکترطب سنتی برمیگرده به امیدخداابه زندگی .امیدوارم روزهای خوب وخوشت برگردن ودراسایش وآرامش زندگی کنی

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید
 سلام عزیزم قصه زندگیتوخوندم خیلی دلم به درداومدان شالله خدابهترین هاشونصیبت کنههه اگه میتونی ی ...

قربونت عزیزدلم وام خیلی گرفتیم ضامن هم کسی نمیشه بخاطر اوضاع و احوال مون ممنون میشم امشب برام دعا کنی خواهر گلم 💙💙💙

قربونت عزیزدلم وام خیلی گرفتیم ضامن هم کسی نمیشه بخاطر اوضاع و احوال مون ممنون میشم امشب برام دعا کن ...

چقدبد....حتمااعزیزم 😍😍

واسه جاری شدن اشک شوقم وبراورده شدن حاجتم لطف کنیدیه صلوات بفرستید

سلام دوست من 

دلنوشته هاتو خوندم متاثر شدم خدا رحمت کند پدر ومادرتونو ان شالله روحشون غرین رحمت الهی بشه 

دوست من خداوند بسیار دوستتان دارد شما قلبی اکنده از عشق به خداداری واین همه مشکلاتی که در زندگی شماست نشانه دوستی خدا باشماست با توجه به قلب مهربونت ونیت صاف وصادقی که در زندگی داری خداوند حتما حتما مشکلاتتون را حل میکنه دوست من بدان که حکمت خداوند بر حل مشکلات به نفع بنده گان است نا ملایماتی که تو زندگی باهاش درگیری همه با توکل به خدا حل میشه فقط باید وقتش برسه واقعا بگم که از شما حس خوبی میگیرم چون ارتباطت را با خدا حفظ میکنی مشکلات سخته ولی اینده خوبی برات اتفاق میافته چون داری با توکل به خدا وتوسل به ائمه زندگی میکنی ان شالله تمام مشکلاتت حل بشه وهمیشه سلامت باشی یادت باشه تلاشت را برای حل مشکلات بکن بقیه کارها را بسپار به خدا وفقط صبر صبر صبر 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
سلام دوست من  دلنوشته هاتو خوندم متاثر شدم خدا رحمت کند پدر ومادرتونو ان شالله روحشون غرین رحم ...

ممنون عزیز دلم خدا رفتگان شما را هم بیامرزد به دعای شما دوست خوبم توکل ب خدا دارم 💙💙💙💙💙