2777
2789
عنوان

قصه زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 4791 بازدید | 133 پست
خدا رحمت کنه اموات شما را عزیزم بله ایتا. دارم

خدارحمت کنه همه اسیرا ن خاک رو 

عزیزم عیدتون مبارک

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

چشم عزیزم میخونم لطف کردی آبجی 💙🙏🏻

قربونت برم انشالله شاهد لحظه لحظه معجزه تو زندگیت باشی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توکل بخدا غیر خدا کسی را ندارم 

الهی خود خدا نظر ب دلت کنه

عید شما هم مبارک عزیزدلم

قربونت برم ❤❤❤❤

عید همگی مبارک

https://digipostal.ir/tabrikfitr

عزیزم وقایع  زندگیت رو خوندم ناراحت شدم برای وضعیت پیش آمده برای شما و خواهرات،خوسحالم ک زندگی خوبی دارید 

خدا رحمت کنه پدر و مادرت رو 

عزیزم شرایط زندگی ت بد بوده و متاسفانه شوهرت هم از بد روزگار با آدم بد بر خورد و اونطوری شد 😔

تو تنها نیستی،دردی هست بس جانسوز جانکاه ،چ میشه کرد 😪ما کلی زمین و ملک داشتیم ولی سر همین قضیه اعتیاد همسرم همه رو ب باد فنا داد،چقد گشنگی کشیدیم و ملک ها رو خریدیم همه رفت☹️☹️دیروز مادرشوعرم میگف عب ندارع غصه اونا رو نخور خداروشکر ازون وضعیت آمد بیرون خیلی ها مارو میبینن میگن خداروشکر گذاشت کنار ناراحت بودیم براش 😩😩

خواهر گلم خیلی خوبه ک کمترش کرده ،خواهر گلم شمام باید کمکش بدی ،از افعال منفی براش نگو ،وقتی میبینی ک خودش هم پشیمونه پشتش باش ،    ب امید خدا میزارع کنار 

چله زیارت عاشورا بردار و هر روز بخون خیلی خوبه 

منم قابل باشم دعات میکنم و هر روز سوره یاسین برات میخونم ب نیت شما و کسایی ک گرفتارن 

می‌دونم ک چی میکشی ،با خوندن زندگیت اینو فهمیدم چقد خانم و فهمیده و عاقلی 🌹🌹

ب امید روزی ک بیایی و تایپک بزنی همه چی مث روز اول شده😍

فقط راه ارتباط با خدا رو همینطوری متصل نگه دار 

می‌دونی خدا داره امتحانمون می‌کنه با این شرایط ،ان‌شاالله بتونید سر بلند بیاین بیرون 

اگر شوهرت گهگداری نماز می‌خواند تشویقش کن ب خوندن نماز خیلی تاثیر داره 

موفق باشی عزیزم ♥️ 

ببخشید زیاد صحبت کردم 😅😅♥️

عزیزم وقایع  زندگیت رو خوندم ناراحت شدم برای وضعیت پیش آمده برای شما و خواهرات،خوسحالم ک زندگی ...

قربونت عزیزدلم ممنون که دعام میکنی و سوره یاسین میخونی نمیدونی چقدر با خوندن پیامت خوشحالم کردی خدا دلت را شاد کنه بازم خدا زا شکر که شوهرت ترک کرد عزیزم امیدوارم زندگیت روز ب روز بهتر بشه خوشحالم که دوست خوبی مثل شما اینجا پیدا کردم💙💙

قربونت عزیزدلم ممنون که دعام میکنی و سوره یاسین میخونی نمیدونی چقدر با خوندن پیامت خوشحالم کردی خدا ...

خواهش میکنم خواهر گلم ♥️

تنها کاری بود که از دستم بر میومد 

مرسی عزیزم 

ب امید خدا روزای سخت زندگی شمام تموم میشه و راحت میشی 🌹🌹

باورتون میشه گاهی نگاش میکنم نمی‌شناسمش انگار غریبه ست اون مردی که نمیزاشت آب تو دلمون تکون بخوره پس ...

قبلا یه مقاله خوندم که نوشته بود اعتیاد دقیقا اون قسمتی از مغز رو درگیر میکنه که مربوط به عواطف و احساساته

بخاطر همینه که معتادا بی علاقه و بی مسئولیت نسبت به خانواده میشن و احساسات و خانواده دوستیشون از بین میره

ان شاالله ترک کنه خوب میشه و مثل یه انسان معمولی به خانوادش توجه و عاطفه نشون میده

باورتون میشه گاهی نگاش میکنم نمی‌شناسمش انگار غریبه ست اون مردی که نمیزاشت آب تو دلمون تکون بخوره پس ...

خدا مادرتون رحمت کنه چقدر سختی کشیدن ....ان شاالله مشکل شما هم حل بشه