2777
2789
عنوان

خرج عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 74 پست
نه ماله شمام زیاد نیس بعضی شهرا کل هزینه ها با داماده ولی شهر ما خرج عروسیم نصف نصف🤣😅

اره دیگ مثلا اکثر کوردها فک کنم جهیزیه کلا باداماد باشه مشهد هم اکثر چیزا باداماده فقط ظرف و ظروف پای عروسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برقی چیا خریدی؟, کلا بگو چیا خریدی 

زیاده ولی ناقص 

گاز فردار خریدم مارک پیلوت

لباسشویی 8کیلو خریدم مارک اسنوا 

لوازم برقی کوچیکا مارکاشو نمینویسم چون دقیق نمیدونم 

چرخ گوشت آبمیوه گیر پنج کاره گوشت کوب برقی سبزی خرد کن تستر و همزن برقی و اسپرسو ساز و زودپز برقی گرفتم 

با چند ست قابلمع وآبکش و.....  برا آشپزخونه کلا آشپزخونه رو تموم کردم 

جارو برقی اتو لباس جارو شارژی و فرش و چنتا اکسسوری هم گرفتم البته فرش رسم ما دوتا 6متری میدن که منم اونو گرفتم بقیرو باید شوهرم بخره ست کریستال شامپاینی هم گرفتم برا پذیرایی ساعت دیواری هم گرفتم 

مبارکت باشه ولی من ماشین ظرف شویی رو حذف کردم نمیگیرم انشالله بعدا تو خونه خودم بگیرم

منم ماشین ظرفشویی حذف کردم اسپرسوزارم نخریدم چون اهل اسپرسو نیستیم اصلا تخم مرغ پزو ساندویچ سازو اینا نگرفتم کنسول نخریدم اصلا خوشم از کنسول نمیاد من عاشق ویترینم برعکس همه یه ویترین سلطنتی خیلی گرون برداشتم با کریستال های خارجی آبکاری طلا 

زودپزمم گازی برداشتم ن برقی 

عوضش پلوپز ۱۶کاره خریدم 

مبلهامم می‌خوام سلطنتی بگیرم

مبارکت باشه ولی من ماشین ظرف شویی رو حذف کردم نمیگیرم انشالله بعدا تو خونه خودم بگیرم

من دوست پارچ و لیوان مارک خوب برای مهمان 

دوست لیوان دوست استکان یک دست فنجون چند مدل پارچ دم دستی دوتالیوان مسی 

راستی سرویس صبحانه خوری دونفره هم نگرفتم تو گرفتی ازاونا؟

منم ماشین ظرفشویی حذف کردم اسپرسوزارم نخریدم چون اهل اسپرسو نیستیم اصلا تخم مرغ پزو ساندویچ سازو این ...

منم بر عکس ویترین نمیخرمم مبلامم میخام چستر تخت شو بگیرم منم یه ست کامل کریستال شامپاینی خریدم ظرف پذیراییم ست برنز خریدم و ست سنگی یه ست هم بلور برداشتم برا استفاده خودم 

قابلمه سه ست نسوز خریدم و یه ست مس اما قابلمه بزرگ نگرفتم گاز پلو پز هم نگرفتم 

ظرف چقدر گرفتی از هر کدوم چینی  آرکوپال و پیرکس وو چندتا سرویس پذیرایی گرفتی؟

چینی ست 18نفره گل برجسته گرفتم آکروپال هم 12نفره ظرف پیرکس نگرفتم هیچی شاید بگیرم نمیدونم دقیق قاشق هم ست 18نفره گرفتم و یه ست هم سرویس چایخوری گرفتم برا پذیرایی

منم بر عکس ویترین نمیخرمم مبلامم میخام چستر تخت شو بگیرم منم یه ست کامل کریستال شامپاینی خریدم ظرف پ ...

اماذمنم یه سرویس چینی پذیرایی هم خریدم 

سنگی و دوتا میوه خوری دم دستی هم گرفتم 

۵تا سینی خریدم۳تا مهمون ۲تا دم دستی 

من یه اشتباه کردم کلی خرده ریزه گرفتم اما عاشق خرده ریزم دا بیشتر از وسایل بزرگای ذوقشون میکنم😁😁

من دوست پارچ و لیوان مارک خوب برای مهمان  دوست لیوان دوست استکان یک دست فنجون چند مدل پارچ دم ...

آره سرویس صبحانه خوری از بامبو ها چوبی هستنا از اوناذگرفتم ولی اگه صبحانه خوری نمیگیری نگیر من صبحانه خوری نمیگیرم و ذهنم نبود منم استکان و لیوان دو دست مهمان برداشتم دو دست هم دم دستی راستی کلمن و فلاسک و شراب خوری هم نگرفتم یادم نبود حرف زدیم یادم افتادن

اماذمنم یه سرویس چینی پذیرایی هم خریدم  سنگی و دوتا میوه خوری دم دستی هم گرفتم  ۵تا سینی ...

منم 4سینی خریدم دوتا مهمون دوتا دم دستی و اینکه چرخ خیاطیم نگرفتم احتمال 80درصدم نگیرم