2777
2789
عنوان

خرج عروسی

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 74 پست
چینی ست 18نفره گل برجسته گرفتم آکروپال هم 12نفره ظرف پیرکس نگرفتم هیچی شاید بگیرم نمیدونم دقیق قاشق ...

منم چینی۱۸نفره تقدیس سفید طلایی 

آرکوپال ۱۲نفره 

سرویس قاشق ۲۴نفره نیم نفره ای نیم طلایی 

یه دست سرویس قاشق طلایی برای دم دست دو سرویس کفگیر ملاقه نسوز یک سرویس کفگیر چوبی سرویس چاقو سرویس ابزار 

عاااااا راستی من سرویس بانکه آشپزخونه اورانوس گرفتم استیل درب طلایی تو چی گرفتی شیشه ای یا چی؟

اماذمنم یه سرویس چینی پذیرایی هم خریدم  سنگی و دوتا میوه خوری دم دستی هم گرفتم  ۵تا سینی ...

منم خرده ریزه زیاد گرفتم با ذوق و شوق و پولمو شست برد😅😅انواع اقسام دکوری و اکسسوری گرفتم انگار میخام چیکار یه دونم سینی مزه خوری خریدم 😜که اون بدرد میخوره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم چینی۱۸نفره تقدیس سفید طلایی  آرکوپال ۱۲نفره  سرویس قاشق ۲۴نفره نیم نفره ای نیم طلایی ...

حالا برا وسایل خرده ریز مامانمم بیشتر از من باعث شد زیاد بخریم هرچی میبینه میگه اینم برداریم من تابه گریل چدن خریدم بنظرم بدرد بخور باشه 

آره سرویس صبحانه خوری از بامبو ها چوبی هستنا از اوناذگرفتم ولی اگه صبحانه خوری نمیگیری نگیر من صبحان ...

بامبو ندیدم میرم تو نت نگاه میکنم ببینم چجورین 

من فلاسک و کلمن استیل گرفتم شراب خوری نگرفتم ولی تو فکرشم بگیرم 

جا سطل ودستمال طلایی آینه دار 

سرویس پیک نیک وزیر انداز و قابلمه روحی و قابلمه گرانیتی اینارم خریدم

منم خرده ریزه زیاد گرفتم با ذوق و شوق و پولمو شست برد😅😅انواع اقسام دکوری و اکسسوری گرفتم انگار میخ ...

وای اره منم😂😂😂یدونم تابلو فرش گرفتم دوست داشتم یکیم بگیرم ولی راستش خونم جا نداره شلوغ میشه 

تو چندتا سرویس قابلمه خریدی دقیق؟من یه روحی یه گرانیت دوتا تابه گرانیت ونسوز دیگ هم دارم ولی احساس میکنم کم گرفتم راستش

منم 4سینی خریدم دوتا مهمون دوتا دم دستی و اینکه چرخ خیاطیم نگرفتم احتمال 80درصدم نگیرم

منم نگرفتم چرخ خیاطی هنوز ولی گفتم بگیرن برام آخه مادرشوهرم خیلی تاکید داره روی چرخ خیاطی خخخخ

حالا برا وسایل خرده ریز مامانمم بیشتر از من باعث شد زیاد بخریم هرچی میبینه میگه اینم برداریم من تابه ...

چه خوب ک صحبت میکنیم آدم یادش میوفته چی ندارع مثلا من راستش خواهر ندارم اطرافمم کسی جهیزیه نمیگیره خیلی دوست داشتم یکی پیدا کنم در حال خرید جهیزیه باشه صحبت کنیم راجبش ک اتفاقی تورو اینجا پیدا کردم 

وای اره منم😂😂😂یدونم تابلو فرش گرفتم دوست داشتم یکیم بگیرم ولی راستش خونم جا نداره شلوغ میشه  ...

من دوتا سرویس گرانیت گرفتم یه سرویس هم گرانیته ولی سنگینه نمیدونم چی میگن بهش 

یه سرویس هم مسی خریدم با یه چنتا تابه که جدا جدا خریده مامانم و گرانیتن و چنتا قابلمه کوچیک روحی ولی دیگ نخریدم فعلا نه کم نگرفتی خوبه کل خونمون پر میشه جا پیدا نمیکنیم بشینیم

حالا برا وسایل خرده ریز مامانمم بیشتر از من باعث شد زیاد بخریم هرچی میبینه میگه اینم برداریم من تابه ...

جعبه تی بگ و اردوخوری هم اگر نگرفتی بگیر 

سرویس سطل وجامایع دستشویی هم صورتی گرفتم من 

سماور گازی خریدم یدونم کتری قوری یه جنس دیگ صورتی رنگ 

۳تا قوری هم باز خریدم یه کاری روحی رنگ صورتی هم باز خریدم 

منم نگرفتم چرخ خیاطی هنوز ولی گفتم بگیرن برام آخه مادرشوهرم خیلی تاکید داره روی چرخ خیاطی خخخخ

خخ منم تاکید کردن برا همین نمیخام بگیرم نمیخام اول زندگی برام تعیین تکلیف کنن و اینکه راستش من بلدم نیستم که باهاش کاری کنم راستی دستمال اینام نگرفتم 😅

جعبه تی بگ و اردوخوری هم اگر نگرفتی بگیر  سرویس سطل وجامایع دستشویی هم صورتی گرفتم من  س ...

منم دوتا سماور گازی گرفتم ذغالی نگرفتم چون شوهرم چله برام خریده بود دیگه اونو میبرم اردو خوری هم نگرفتم  برا ست سرویس بهداشتیم من سفید و طلایی گرفتم