2777
2789

حانوما دیروز دناپلاس نوشتیم تاچه مدت ماشینو بدستمون میرسونن؟کسی گرفته که زود بدن بهش؟ینی میشه تا هوا گرمه بدن که بریم مسافرت😑

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حالت خوبه؟

اره من حالم خوبه نمیدونم واقعا فازتون چیه خیلی محترمانه دارم میپرسم تا چه مدت تحویل میدن ماشینو ینی چی واسا ب اسمت بیفته بعد ساکتو ببند این چ طرز حرف زدنه یابگو فلان روز طول میکشه یابگو نمیدونم 😒

ن اخه اعصابم خوردمیشه یکی ضدحال بزنه یا عکس از خودت میزاری چون چشمات رنگیه میان میگن بدون فیل تر  بده(چسبیده رو نمیشد بنویسم ثبت نمیشد).درباره یچی صحبت میکنی میکن سرکاریم اه ینی چی مثلا

ن اخه اعصابم خوردمیشه یکی ضدحال بزنه یا عکس از خودت میزاری چون چشمات رنگیه میان میگن بدون فیل تر&nbs ...

بهرحال هر کس ی اخلاق داره و از پشت گوشی نمیشه بفهمی منم به شوخی گفتم و شما متوجه نشدی شما اخلاقت تندتره من شوخ تر

😭
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز