2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالته😀

من الان 38😅😂😁

قبلا مجرد بودم یعنی 11_12سال پیش مثلا سالی 2تا نهایت فیلم ترسناک میدیدم یه وقتایی پیش میومد حالا بیشتر ازدواج کردمم همینطور.

یه 2سالیه بدجوری افتادم تو خط فیلمهای ترسناک😄 شوهرمم انقدر غر میزنه یواشکی نگاه میکنم.

آخه شوهرم همیشه شبکاره شبا سرکاره یه پسره 5ساله دارم چراغهاروخاموش میکنم پسرم رو میخوابونم وقتی که پسرم میخوابه اگه دیروقت نباشه منم فیلم میبینم.

البته اینم بگم انقدر فیلم دیدم دیگه هیچ فیلمی برام هیجاننداره همشون برام تکراری شده.

ژانرهای عاشقانه و درامم اصلا دوست ندارم نمیونم تحمل کنم😃

فیلمهای جنایی و تاریخی یا سیاسی دوست دارم

یا مثلا سریالهایی مثل فرار از زندان... عاشقشم

من الان 38😅😂😁 قبلا مجرد بودم یعنی 11_12سال پیش مثلا سالی 2تا نهایت فیلم ترسناک میدیدم یه وقتایی ...

😁...ولی فراراززندانو اصن نمیینم فک‌میکنم مسخرس ازینجور فیلمابدم‌میاد یا مثل سریع و خشن و.

😁...ولی فراراززندانو اصن نمیینم فک‌میکنم مسخرس ازینجور فیلمابدم‌میاد یا مثل سریع و خشن و.

وای نگو نگاه نکردی منم قبل از اینکه ببینم میگفتم چیه اینهمه طرفدار پیدا کرده یعنی از بچه تا اون نوجوان و جوانش  تا اون پیرش همه این سریال رو دیدن.

اول میگفتم خوشم نمیاد ولی وقتی دیدمش عاشقش شدم 3روزه کل سریال رو دیدم خیلی حال داد یادش بخیر یه فیلم فرار اززندان بود یکی هم افسانه جومونگ اونم 3روزه همه رو دیدیم😄😅

من سریع و خشن رو.  دوست ندارم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز