2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بکن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

کردم🤣

آفرین

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من

اهل چه ژانری؟

چه ژانری فیلم ترسناک دوست داری؟
بگو بهت معرفی کنم؟
با مضمون شیطان و جن و جنگیری و تسخیر شدگی؟
ترسناک اسلشر خون و خونریزی؟
یا زامبی و آدمخواری؟
ترسناک جنایی قتل و قاتلی؟
ترسناک معمایی و راز الود؟
ترسناک هیجان انگیز؟ درام... چی؟

بغیر از ژانرهای مثلا ترسناک مزخرف ترکیه دیگه چی میشناسی معرفی کن؟ 

قششششنگه تو ببین...فیلمای امریکایی احضار وانابلوایناهمه مسخرس یا بیشترفیلم ترسناکای خارجی ک دیدم همش موضوعش این بود که یه عده میرن توی جنگل وکلبه و....ولی این درباره طلسم و جادو وایناس موضوش فرق داره قشنگه منک خوشم اومد 

خدائیش چطوری فیلمهای ترکیه رو میبینید البته سلیقه ها متفاوته

فیلمای ترکیه رو من دیدم ولی همش درباره خیانتو اینجور چیزاس ولی این براساس واقعیته(موضوعش ترسناکه)

قششششنگه تو ببین...فیلمای امریکایی احضار وانابلوایناهمه مسخرس یا بیشترفیلم ترسناکای خارجی ک دیدم همش ...

دابه رو دیدم از اول تا آخرش به خودم فحش دادم این چی بود دانلود کردم.

تو فیلمهاشونم که فقط دل و روده گاو و گوسفند از توالتشون میکشن بیرون اه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز