2777
2789
عنوان

دستم پرید😭

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 23 پست
وای این چ اعصابیه من دارم کم کم داره فلجم میکنه

نه نترس با اینا کسی فلج نشده

ولی باید آرامش بیشتری داشته باشی

اعصاب رو همه چی اثر داره

همین معده دردی ک میگی هم میتونه از عوارضش باشه

من خودم ۲ ساااال درگیر معده درد عصبی شدم،  وزنم شده بود ۴۰ ک 

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نترس با اینا کسی فلج نشده ولی باید آرامش بیشتری داشته باشی اعصاب رو همه چی اثر داره همین معده ...

منم دوساله مشکل معده دارم..مشکل در هضم غذا مخصوصا

فکر کنم اعصاب معدس

ولی چرا باید تو این سن ب بیماری فکر کنم واقعا از سرم بیرون نمیره یعنی مثل دغدغه های روزانه نیست که بخام ترکش کنم

۲ سال با این افکار منفی زندگی کردم...هم برای خودم متاسفم هم دلم میسوزه

منم زیاد اینجوری میشم، یهو یه جاهاییم می پره که خودم هم تعجب می کنم 😅 نگران نباش نازگل جان  ر ...

من‌خواهر گوگلم...همیشه از کاه کوه میسازم و ی چیزیو گنده میکنم

مرسی گلم

منم دوساله مشکل معده دارم..مشکل در هضم غذا مخصوصا فکر کنم اعصاب معدس ولی چرا باید تو این سن ب بیما ...

درست کردن افکارت تا حد زیادی دست خودته

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
درست کردن افکارت تا حد زیادی دست خودته

مامانم میگه بزن برقص پیاده روی کن

ولی همه ی اینکارو ک میکنم دوباره بعد ی ساعت برمیگردم ب حالت قبل

تو پیشنهادت چیه؟ چیکار میتونم واس خودم کنم

مامانم میگه بزن برقص پیاده روی کن ولی همه ی اینکارو ک میکنم دوباره بعد ی ساعت برمیگردم ب حالت قبل ...

پبشهادمن اینه اگر خودت نمیتونی به خودت کمک کنی از کسی که سواد و آگاهیش و داره کمک بگیر

شماره مشاور رایگان تلفنی و میدم تماس بگیر 

حتی میتونی کدش و بگیری و ماهی ۱ بار ارتباط بگیری باهاش

خیلی کمکه،     ۱۴۸۰

مرسی❤❤ زنگ زدی خودت تا حالا؟ جواب گرفتی ازشون؟

بله ،منکه راضی بودم