2777
2789
عنوان

نر ها چتونه

290 بازدید | 40 پست

یه تاپیک بود میگفت ازدواج بهتر شاغل بودنه من تأییدش کرذم

نر های اسکل درخواست میدن

اخه فکر کردی منظورم توعه ؟؟؟؟؟؟ اینجا بانو شماها رو صدا میزنیم 🤮

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون

من همشون رو به چشم خواهری میبینم

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

الان خانما میان میگن وا خوب درخواست قبول نکنین مجبورتون نکردن که🤧😂

قبول که هیچ وقت نمیکنم

فقط حرصم میگیره ازشون

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

قبول که هیچ وقت نمیکنمفقط حرصم میگیره ازشون

چند روز پیش یه خانمی متاهل بود تاپیک زد گفت چرا اقایون درخواست میدن کلی خانم اومدن استارترو شستن و پهن کردن گذاشتن کنار

زخم به جز صاحبش، برای کسی درد نداره💔

یه بی حیای لاشی قرم ساق فرومایه هم من دادم دست نی نی یار امروزعجب ادمایین

😂😂😂😂😂

دادم دست نی نی یار

😂😂😂😂😂😬😬😬

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕خداوند هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمیکند.هر کس هر کار نیکی انجام دهد، به سود خود اوست، و هر کس کار بدی انجام دهد، به زیان خود اوست.پروردگارا! اگر فراموش کردیم یا خطا کردیم، ما را مؤاخذه مکن.پروردگارا! بار سنگینی بر دوش ما مگذار، آنگونه که بر کسانی که پیش از ما بودند گذاشتی.پروردگارا! آنچه را توان تحملش را نداریم بر ما تحمیل مکن.از ما درگذر، ما را بیامرز و بر ما رحمت آور.تو سرپرست و یاور مایی؛ پس ما را در برابر قوم کافر یاری فرمابقره۲۸۶✨💌

من از شماها ک واسه درخواست اونا تاپیک میزنین بیشتر تعجب میکنم، فقط با یه رد کردن محو روزگار میشن همی ...

اره اینا رو فقط باید ایگنور کرد

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
من از شماها ک واسه درخواست اونا تاپیک میزنین بیشتر تعجب میکنم، فقط با یه رد کردن محو روزگار میشن همی ...

حرصم میگیره انقد بی مغز و. نکبتن

😂😂😂🤣🤣 من تاپیک زدم خوابم نمیبره ، درخواست دادن

من تاپیک زدم مردا خرابن درخواست دادن😂

فک کنم میخان پی وی توضیح بدن ک نه مد اشتباه میکنم ک مردا خرابن

زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕خداوند هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمیکند.هر کس هر کار نیکی انجام دهد، به سود خود اوست، و هر کس کار بدی انجام دهد، به زیان خود اوست.پروردگارا! اگر فراموش کردیم یا خطا کردیم، ما را مؤاخذه مکن.پروردگارا! بار سنگینی بر دوش ما مگذار، آنگونه که بر کسانی که پیش از ما بودند گذاشتی.پروردگارا! آنچه را توان تحملش را نداریم بر ما تحمیل مکن.از ما درگذر، ما را بیامرز و بر ما رحمت آور.تو سرپرست و یاور مایی؛ پس ما را در برابر قوم کافر یاری فرمابقره۲۸۶✨💌