2777
2789
عنوان

دستم پرید😭

337 بازدید | 23 پست

دیدی ی وقتایی چشات میپره؟ اینجای دستم تا چند ثانیه پرش داشت..یهو استرس بهم وارد شد حس حالت تهوع بهم دست داد..معدم خودش داغونه قربونش برم

کسی میدونه چرا؟ میتونی عصبی باشه؟

ورم کرده؟؟؟

استرس باعث میشه

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زيادي عصبی شدی و داد و فرياد کردی؟

ن دادو فریاد نکردم واسه چند دقیقه گریه کردم

خونمون کولر روشنه بعد من دستم خیلی خفیف درد گرفت

رفتم گوگل میگفت حمله قلبی و این چیزا بهم استرس وارد شد از دیشب تا الان مامانم گفت بخاطر کولره..بعد من چون وسواس فکری دارم از صبح تا حالا فقط گوگلم‌..هی استرس بهم وارد شدگ دیگ داشتم میترکیدم یهو دیدم دستم میپره این قسمتی ک خط کشیدم

همیشه دو هفته مونده ب پریودم اشفته میشم و فکرای بی خود میکنم نمیدونم چرا

ن ورم نکرد واسه چند ثانیه پرش داشت..مثل چشم میپره بعضی وقتا

از اعصابه

یه بنده خدایی هست استرس و اعصاب خراب باعث میشه گوشه لبش میپره، گاهی هم پلکش

هرچه درفهم   تو آید، آن بودمفهوم   تو        کاربری سوم   قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برای عقایدوشخصیتم ارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیات رنگی کن.
ن دادو فریاد نکردم واسه چند دقیقه گریه کردم خونمون کولر روشنه بعد من دستم خیلی خفیف درد گرفت رفتم ...

برای اعصابه چیزی نیست . گوگل هم زیادی گنده میکنه همه چیزو . 

ریلکس کن و آروم باش . بهش فکر نکن 

آمین شود هَر آنچه می پِنداری ..🌱💙
برای اعصابه چیزی نیست . گوگل هم زیادی گنده میکنه همه چیزو .  ریلکس کن و آروم باش . بهش فکر نکن ...

اره دقیقا از کاه کوه میسازه...باشه عزیزم سعی خودمو میکنم این فکرارو بندازم دور