من خودم ۲ ساااال درگیر معده درد عصبی شدم، وزنم شده بود ۴۰ ک
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم دوساله مشکل معده دارم..مشکل در هضم غذا مخصوصا فکر کنم اعصاب معدس ولی چرا باید تو این سن ب بیما ...
درست کردن افکارت تا حد زیادی دست خودته
هرچه درفهم تو آید، آن بودمفهوم توکاربری سوم قانون من: احترام=احترام🤞مغرور نیستم اما برایعقایدوشخصیتمارزش زیادی قائلم. اولویتم خانوادم👑پ.ن: لبخند بزن و جهان رو با قشنگیاترنگی کن.
مامانم میگه بزن برقص پیاده روی کن ولی همه ی اینکارو ک میکنم دوباره بعد ی ساعت برمیگردم ب حالت قبل ...
پبشهادمن اینه اگر خودت نمیتونی به خودت کمک کنی از کسی که سواد و آگاهیش و داره کمک بگیر
شماره مشاور رایگان تلفنی و میدم تماس بگیر
حتی میتونی کدش و بگیری و ماهی ۱ بار ارتباط بگیری باهاش
خیلی کمکه، ۱۴۸۰