2777
2789
یعنی بعد یکسال ترمیم نشده ؟ چون وقتی رابطه داشتم بعد دوساعت دو سه قطره خون دیدم

برو ماما ببین چی میگن اگر ترمیم شدی برو پزشک قانونی

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

میدونم ولی از کلمه علمیش بیشتر خوشم میاد

الان اخرش پرده بکارت یا هایمن رو قبول دارین یا نه ؟ این هایمن که قبولش دارید چطوری ازبین میره ؟ فرمودین با رابطه که از بین نمیره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هایمن وجود داره برای محافظت توی نوزادی در برابر عفونت    ولی اون چیزی که میگن با او ...

عجیبه من چند روز بعد عقدم رفتم دکتر برای گرفتن برگه سلامت 3روز بعد عقدم.

دکتر تا دید گفت لبه های رحمم صاف نیستدقیق حرفهاش یادم نیست گفت کاملا مشخصه رابطه داشتی گفتم بله عقدم در حالی که من رو تخت بودم هنوز اومد بیرون از مادرمو مادرشوهرم پرسید عقدن گفتن بله... گفت مشکلی نیست گواهی سلامت رو نوشت

من یه جایی خوندم نوشته بود پرده هیچوقت ترمیم نمیشه فقط ممکنه به خاطر نداشتن رابطه واژن تن‌گ تر بشه&n ...

من یه جا اینترنت خوندم کسی که بچه گی پاره شده باشه احتمال ترمیم هست

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

تادلت بخواد کلی مقاله درموردش خوندم پزشک زنان هم تو اقواممون داریم دقیقا میدونم دارم چی میگم

پس نگووجود نداره 

هر کسی ی جوریه 

من خودم شب ازدواج هیچ خونی نداشتم ارتجاعی بودم پس بگم نداشتم 

درصورتی ک هیچ کسی بهم دسش نخورده بود 

باشه حتما  ولی لطفا چندتا فیلم ومستند انگلیسی زبان دراین زمینه حتما ببین

من زیاد دیدم و خوندم زبان اصلیم زیاد دیدم که محکم حرف میزنم الان از شما منبع دقیق میخوام که بدونم این جملاتی فرمودین کجا بودن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عزیزم هایمن وجود داره برای محافظت توی نوزادی در برابر عفونت    ولی اون چیزی که میگن با او ...

ینی کلا دکتر بری و خودت بگی سالمم گواهی میدن؟پس اینایی ک میرن ترمیم میکنن چیه 😐

ینی کلا دکتر بری و خودت بگی سالمم گواهی میدن؟پس اینایی ک میرن ترمیم میکنن چیه 😐

باور کردی ؟

عجب تاپیک هایی میزنیدانمیخوام قضاوتت کنم ازراه مشروع یانامشروع رابطه داشتی وای اینجورتاپیک هاجاش اینجانیست..اینجاپزشک وجودنداره شماروراهنمایی کنه بهتره بریدپیش پزشک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز