zahra2831 مدیر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 406 عنوان بکارت | مشاهده متن کامل بحث + 1992 بازدید | 93 پست نظرتون راجب دوختن پرده بکارت چیه ؟ کسی انجام داده راضیه ؟ دردش چقدره و اینکه بعد مدتی بری معاینه پزشکی میفهمه دکتر دوختی یا نه 1401/04/30 | 14:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8911 کل علم بردی زیر سوال 😂😂 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
roohakjapan عضویت: 1401/03/20 تعداد پست: 572 اون بکارت نیست و هایمنه بله همه دارن ولی چیزی به اسم از دست دادن با اولین رابطه صحت علمی ندار ... اون ک میگی ی نوع بکارته ک فقط با زایمان پاره میشه لطف کن بزن انواع بکارت تا حالیت شه
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 13110 یعنی منم برم دکتر پزشکی قانونی بهم گواهی سلامت میدن ؟؟ حدود یکسال میشه رابطه نداشتمه اگر روابطتت مکرر نبود احتمال ترمیم وجود داره اما اگر روابط متعدد داشته باشی ترمیم نشده برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
دختر_فصل_باران عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4333 عزیزم بکارت همون هایمن🙄 میدونم ولی از کلمه علمیش بیشتر خوشم میاد
ددراکو عضویت: 1400/03/12 تعداد پست: 810 بکارت تو همه دخترا هست بستگی ب نوعش داره دختری ک نداره زنه بعضی دخترا مادرزادی ندارن بعضی ها هایمن رو دارن اما انصافا باکره نیستن بعضی ها هم بر اثر یه حادثه ممکنه هایمن خو شو از دست بدن ولی میشه بگیم باکره نیستن ؟
میمونمت عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 60614 منم سه تا پزشک زنان و مامایی داریم تو فامیل و دوستان دقیقا دارم رو حساب حرف میزنم کاملا مشخصه لطف میکنین از همون سه تا پزشک بپرسید و یه مقاله علمی معتبر به عنوان منبع حرفاتون اینجا لینک بدین « فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکمهایتان از حرام پر شده و بر قلبهایتان مُهر خورده است.» امام حسین علیه السلام
سکوت_روزگار عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 13110 منم سه تا پزشک زنان و مامایی داریم تو فامیل و دوستان دقیقا دارم رو حساب حرف میزنم بکارت بفارسی هایمن به انگلیسی برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن
دختر_فصل_باران عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4333 اون ک میگی ی نوع بکارته ک فقط با زایمان پاره میشه لطف کن بزن انواع بکارت تا حالیت شه تادلت بخواد کلی مقاله درموردش خوندمپزشک زنان هم تو اقواممون داریم دقیقا میدونم دارم چی میگم
zahra2831 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 406 اگر روابطتت مکرر نبود احتمال ترمیم وجود داره اما اگر روابط متعدد داشته باشی ترمیم نشده یعنی بعد یکسال ترمیم نشده ؟ چون وقتی رابطه داشتم بعد دوساعت دو سه قطره خون دیدم
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8911 اگر روابطتت مکرر نبود احتمال ترمیم وجود داره اما اگر روابط متعدد داشته باشی ترمیم نشده من یه جایی خوندم نوشته بود پرده هیچوقت ترمیم نمیشه فقط ممکنه به خاطر نداشتن رابطه واژن تنگ تر بشه و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁
zahra2831 مدیر استارتر عضویت: 1401/04/29 تعداد پست: 406 تادلت بخواد کلی مقاله درموردش خوندم پزشک زنان هم تو اقواممون داریم دقیقا میدونم دارم چی میگم منو راهنمایی کن خب
دختر_فصل_باران عضویت: 1398/01/18 تعداد پست: 4333 کاملا مشخصه لطف میکنین از همون سه تا پزشک بپرسید و یه مقاله علمی معتبر به عنوان منبع حرفاتون اینجا ل ... باشه حتما ولی لطفا چندتا فیلم ومستند انگلیسی زبان دراین زمینه حتما ببین
snowflakesss عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 8911 میدونم ولی از کلمه علمیش بیشتر خوشم میاد پس چرا گفتی بکارت با هایمن فرق داره؟😐 و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤ کاربری دست دو نفره😁