2777
2789
کل علم بردی زیر سوال

😂😂

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
اون بکارت نیست و هایمنه  بله همه دارن ولی چیزی به اسم از دست دادن با اولین رابطه صحت علمی ندار ...

اون ک میگی ی نوع بکارته ک فقط با زایمان پاره میشه 

لطف کن بزن انواع بکارت 

تا حالیت شه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی منم برم دکتر پزشکی قانونی بهم گواهی سلامت میدن ؟؟  حدود یکسال میشه رابطه نداشتمه

اگر روابطتت مکرر نبود احتمال ترمیم وجود داره اما اگر روابط متعدد داشته باشی ترمیم نشده

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

بکارت تو همه دخترا هست بستگی ب نوعش داره  دختری ک نداره زنه

بعضی دخترا مادرزادی ندارن بعضی ها هایمن رو دارن اما انصافا باکره نیستن بعضی ها هم بر اثر یه حادثه ممکنه هایمن خو شو از دست بدن ولی میشه بگیم باکره نیستن ؟

منم سه تا پزشک زنان و مامایی داریم تو فامیل و دوستان دقیقا دارم رو حساب حرف میزنم 

کاملا مشخصه لطف میکنین از همون سه تا پزشک بپرسید و یه مقاله علمی معتبر به عنوان منبع حرفاتون اینجا لینک بدین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
منم سه تا پزشک زنان و مامایی داریم تو فامیل و دوستان دقیقا دارم رو حساب حرف میزنم 

بکارت بفارسی هایمن به انگلیسی

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

اگر روابطتت مکرر نبود احتمال ترمیم وجود داره اما اگر روابط متعدد داشته باشی ترمیم نشده

یعنی بعد یکسال ترمیم نشده ؟ چون وقتی رابطه داشتم بعد دوساعت دو سه قطره خون دیدم

من یه جایی خوندم نوشته بود پرده هیچوقت ترمیم نمیشه فقط ممکنه به خاطر نداشتن رابطه واژن تن‌گ تر بشه 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
میدونم ولی از کلمه علمیش بیشتر خوشم میاد

پس چرا گفتی بکارت با هایمن فرق داره؟😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز