2777
2789
خب اگه نیست فارسی وانگلیسی نداره کلا نیست . کاش پرسیدم تحصیلاتش چقدره و چند سالشه

ول کن الکی میان تز میدن میرن

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

چرا این تایپک ها ممنوعه؟

کاری به حاشیه ندارم و نمیخوام بگم که خوبه کل سایت از این تایپک ها بشه اما اینجا سایت خانوماس حالا اینکه هرازگاهی چندتا مرد و پسر میان بحثش جداست که اونا باید تعلیق بشن اما وقتی همه خانومن اگه آدم همچین سوالایی داشته باشه باید چیکار کنه چون گفتنش به کسایی که میشناسنت و اینا برای هرکسی راحت نیست اما اینجا قشنگ میشه راهنمایی کرد 

مربی بدنسازیتونم😍💪🏻....به نام خداوند رنگین کمان🌈🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ول کن الکی میان تز میدن میرن

حس میکنن اینا رو بگن همه میگن وای چقدر اینا بلدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
چرا این تایپک ها ممنوعه؟ کاری به حاشیه ندارم و نمیخوام بگم که خوبه کل سایت از این تایپک ها بشه اما ...

اخه اینجا کمکی نمیشه هر کس نظری داره الان دیدی ک باید ب پزشک مشورت کرد دیگ

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز