2777
2789
بله مشخصه

دقیقا کلا دارن ضد و نقیض حرف میزنن همین تاپیکو ببین

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
بله عقد بودم

پس دیونه ای میخوای ترمیم کنی؟؟؟😐ترمیم کنی خدای نکرده اگه بخوای جدا شی می‌فرستنت پزشک قانونی اونم حتما تشخیص میده و باز بهت برگه سلامت نمیده 

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله عقد بودم

با شوهرت بودی ب احدی هم ربط نداره که بخواد زیر سوالت ببره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
این حرفو نزن همه که به دوس پسرشون ندادنه  منم ک گفتم عقد بودمه

گلم اگر بکاره نباشی و به اقا نگی حتی ترمیم کنی به عنوان دوشیزه عقدت باطله البته نظر فقه ها بهم فرق داره برو نظر مرجع تقلیدت بخون

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

پس چرا گفتی بکارت با هایمن فرق داره؟😐

کلا افلاین شد منم نشستم وسط تاپیک منتظر منبع

پس نگووجود نداره  هر کسی ی جوریه  من خودم شب ازدواج هیچ خونی نداشتم ارتجاعی بودم پس بگم ...

منم  مثل شما بودم خیلی زجر کشیدم ...گیر یه آدم نفهم افتاده بودم و همش کنایه بهم میزد درحالی که من دختر پاکی بودم

این حرفو نزن همه که به دوس پسرشون ندادنه  منم ک گفتم عقد بودمه

گفتم که قضاوتتون نکردم ولی کسی که عقدهست وهمسرخودش اینکارروکرده چه نیازی هست اینهمه دردبکشی وترمیم کنی حلالت بوده

کلا افلاین شد منم نشستم وسط تاپیک منتظر منبع

مثلا خواست جمع کنه گفت میخواستم انگلیسیش و بگم😂

و اگر بر تو بندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤                                    کاربری دست دو نفره😁
مگه فرقی میکنه عقد زن و دختر 😐

اره به عنوان دوشیزه عقد کنی و ندونه رابطه داشتی باطله البته برو نظر فقه ها رو بخون

برای حل شدن مشکلاتم صلوات بفرستید دعا کنید، دیگه خدایا بریدم اگر امتحان دیگه امتحان تمومش کن

مثلا خواست جمع کنه گفت میخواستم انگلیسیش و بگم😂

خب اگه نیست فارسی وانگلیسی نداره کلا نیست . کاش پرسیدم تحصیلاتش چقدره و چند سالشه

2790
2778
2791
2779
2792