2777
2789
عنوان

ویار بارداری کشته منو بیاین

414 بازدید | 15 پست

خانما هفتع ۷ هستم از همه چی بدم‌میاد بخصوص از گوشت متنفرممممم فقط چیزا ترش شور مثل قره قورت  میتونم بخورم کیا مثل من بودن جنسیت بچشون‌چی بوده؟؟؟؟ وقتی تحوع داری یعنی جنین سالمه؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم پسره 

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ماهه اخرم 

احساس میکنم ویار از زایمان بدتره

خدا واس هیچکس نیاره مردمو زنده شدم

فقط بدون تموم میشه بالاخره😬

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸

من از گوشت اینا بدم نمیومد...به چیزای ترش و شور علاقه داشتم..مخصوصا شوری..اوفف پفک نمکی و دوغ و لواشک اینل...ولی حالت تهوع شدید صبح گاهی داشتم اوایل که بعدا تبدیل به حالت تهوع همه ساعته شد🤣🤣

هنوزمممم از حالت تهوع داغونممم

خدایا منتظر رسیدن به آرزوی جدیدم هستم🙏

چند هفتگی تموم شدی؟؟ من دیگه دارم مرگو با چشمای خودم میبینم🥲

از هفته ۱۳ تا ۲۵ با قرص کنترل میکردم

بعدش با ترس و لرز کم کم ولش کردم

خیلی سخته عزیزم

من ۵ کیلو کم کردم 

به خودت اجازه بده ك شاد باشي🧚🏻‍♀️🧠🏡                     تو لياقتشو داري⛱🎈🧸
از هفته ۱۳ تا ۲۵ با قرص کنترل میکردم بعدش با ترس و لرز کم کم ولش کردم خیلی سخته عزیزم من ...

من امیدم به اینه که هفته ۱۶ دیگه تموم شه این حال بد🥲🥲اگه بخاد تااخر ۹ ماه ادامه داشته باشه میمیرم بخدا

من از گوشت اینا بدم نمیومد...به چیزای ترش و شور علاقه داشتم..مخصوصا شوری..اوفف پفک نمکی و دوغ و لواش ...

وای من قبل بارداری از پفک متنفر بود یه بار شوهرم خونه نبود رفتم مغازه پفک خریدم اومد م خوردم اینقد چسبید پاشدم رفتم دوباره خریدم اومدم خونه خوردم😅