2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 71 پست
خواهش میکنم ولی بهتره ذهنت درگیرش نباشه یه مدت انقد گوشی شوهرمو چک میکردم دیوونه شده بودم الان دیگه ...

من گوشیمو چک نکردم 

یه خط قبلا داشت فهمیدم بدون اینکه بدونم رفته خریده  بعد گرفتم ازش الان اون خطوط گذاشتم تو گوشیم دیدم یه سیم دیگه داره که فعاله من خبر نداشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با این کارا بیشتر فکرتو درگیر میکنی خواهر من .من همجنس خودمو خوب میشناسم بشینی باهاش راحت حرفتو بزنی ازش بخای مشکل چیه که میره سمت خیانت بهتر جواب میگیری تا همش چک کنی 

چی بگم والا حتما مشکلی داره نمیتونه بهت بگه .ولی باید اگه مشکلی داشته بگه بهت .بهش بگو من میدونم ازم ...

قسم میخوره که اینطور نیست و با کسی نیست  ولی من مطمعنم دروغ میگه چون بعد اون جریان دوباره به خط ویژه گوشی لو رفت ازش 

با این کارا بیشتر فکرتو درگیر میکنی خواهر من .من همجنس خودمو خوب میشناسم بشینی باهاش راحت حرفتو بزنی ...

پرسیدم هزاران بار انگار یکی هست که خیلی ساله نمیتونه ازش دل بکنه من فهمیدم اون خانوم کیه چون همسرم براش شارژ و خرج میکرد ولش نمی‌کرد 

پرسیدم هزاران بار انگار یکی هست که خیلی ساله نمیتونه ازش دل بکنه من فهمیدم اون خانوم کیه چون همسرم ب ...

بهش بگو بگو من همه چیزو میدونم زندگیمو دوس دارم این کارارو بزار کنار وگرنه تموم میشه این زندگی باهاش بیشتر صحبت کن بگو فهمیدم همه چیو 

چک کردید

یه سوال من خط ایرانسلی که  قبلاً ازش گرفته بودم با اون ایرانسل من نصب کردم و دیدم خط دیگه داره عملکردهای اون خط که شمارشو دارم ولی در دسترس من نیست اونو میخام ببینم چیکار کنم

یه سوال من خط ایرانسلی که  قبلاً ازش گرفته بودم با اون ایرانسل من نصب کردم و دیدم خط دیگه داره ...

اون قسمت بالا اول صفحه کنار شماره ی فلش رو ب پایین داره بزن اگه نصب باشه میاره