2777
2789

به بچه‌هاتون صبر کردن رو یاد بدین. توی صف، توی ترافیک و … اینکه بدونه هر چیزی زمانی داره و برای رسیدن بهش باید صبر کرد. مثلا وقتی دارین ظرف می‌شورین و چیزی رو از جایی بلند می‌خواد نگین الان میام. بهتره براش توضیح بدین که باید کمی صبر کنی من شیر آب رو ببندم. دستم رو خشک کنم و …

× همسایه‌ی طبقه‌ی سوم ×

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

واقعا همیشه مادرم روش تاکید داشت پدرم هم همینطور 

همه بهم میگن چقدر صبوری ...توی غذا خوردن توی کارهام همه بهم میگن خونسرد اما من میگم صبر ...

دختری که عاشق ماهه...🌔🌕🌖https://harfeto.timefriend.net/16756920406570

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش زندگیم شده دویدن .استرس....بایه بچه سه ساله خیلی شیطون وبیقرار

💚دوست عزیزم 💚ممنون میشم واسه سلامتی پسرم امیرحسین وخوب شدن اخلاق همسرم بامن، صلوات بفرستی💚یاحضرت ابوالفضل العباس کمکم کن💔💔💔💐💚

بله از ۱۴ ماهگی با جملاتی مثل صبر کن چاییمو بخورم صبر کن این دوتا ظرف رو بشورم با با لا رفتن سن چند ساعت و چند روز صبر کردن رو بهش یاد بدین و دقیقا زمان معهود قولتون رو عملی کنید

همسر من در چنین مواقعی با عصبانیت بلند میشد کاری که بچه میخواست انجام میداد و الان دود بی صبری و لوس بودن بچه فقط تو چشم من میره

خدا همه ما رو از شر جهل حفظ کنه

فکر نمیکنم همچین تاپیک های مفیدی برای این سایت تاثیری داشته باشه ۹۰ درصد کاربرهای اینجا حتی خو ...

خانم ب نکته بسیار ظریفی اشاره کردید ....

اما خب یادآوری لازم بود برای برخی افراد

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

در مورد پول هم بنظرم باید از بچگی پس انداز و مدیریت هزینه رو یاد بگیرن 

پسر من ۱۰ سالشه از ۷ سالگی پول تو جیبی داره اوایل هفتگی که بتونه مدیریت کنه الان ماهیانه تا این مدیریت تقویت بشه . گاهی کم میاره میتونه توی خونه کارهای اضافه بر سازمان انجام بده و دستمزد بگیره 

در مورد پول هم بنظرم باید از بچگی پس انداز و مدیریت هزینه رو یاد بگیرن  پسر من ۱۰ سالشه از ۷ س ...

چ سیاست و روش درستی 

افرین👌🏻

در مورد پول هم بنظرم باید از بچگی پس انداز و مدیریت هزینه رو یاد بگیرن  پسر من ۱۰ سالشه از ۷ س ...

چه جالب دقیقا همسن پسر منه 

میشه بپرسم چه کارهایی توی خونه انجام بده پول میگیره؟؟؟؟

و چه کارهایی وظیفه اش هس؟؟؟

خدایا آرامش شب را نصیب کسانی کن که آسایش روز را نصیب دیگران می کنند
چ سیاست و روش درستی  افرین👌🏻

من یکبار تاپیک زدم که پسرم توی آشپزی و کارهای خونه بهم کمک میکنه اینجا ریختن سرم که از بچه بیگاری میکشی و اصلا چرا پسر بچه باید آشپزی یاد بگیره 

در صورتی که پسر من اولا هیکل درشتی داره و مشکلی با پای گاز بودنش ندارم دوما کار خونه برای خانواده ما زنونه مردونه نیست هرکی توی خونه هست باید مشارکت کنه سوما این پسر بزرگ شد چرا نباید عرضه داشته باشه شکم خودش رو سیر کنه و آشپزی کنه؟ ولی انقدر اینجا من رو کوبیدن که تاپیک ترکید