2789
عنوان

مجردا

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 32 پست
خداکنه اینطور باشه چون واقعا من نا امید شدم از ازدواج بخاطر تایپیک هاشون

یکی نوشته بود دوست دختر شوهرم پیام داده شات گذاشت توی شاتش ریپ کرده بود بالای ریپش خورده بود مامان😂😂😂با گوشی مامانش چت فیک ساخته بود😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

میدونی من از سایت راضیم چون اگه این سایت نبود هیچوقت مشکلات ازدواج رو نمیفهمیدم و با یه تصور ساده از ...

از این نظرخوبه منم ولی خوب بقول دوستمون ادم که اینجا کسیو نمیشناسه شاید یه چیزایی دروغ باشه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زیاد به اینجا توجه نکن کسی اینجا صد تا لحظه خوب داشته باشه نمیگه ولی یه چیز بدی پیش بیاد میاد میگه&n ...

درسته نباید ادم خیلی رو جنبه منفیش تمرکز کنه یا جنبه مثبتش باید بپذیره هم مشکلات هست هم چیزای دیگه ولی اگه من این سایت نمیومدم شاید هیچوقت انقدر متوجه مشکلات متاهلی نمیشدم و ازدواج میکردم بعدا متوجه میشدم بنطرم هرکس باید قبل از ازدواج اینچیزا رو بفهمه 

بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 
نمیدونم واقعا اخه اطراف خودمم ک با چشم میبینم همه زندگیشون خوبه ولی باز میگم از داخلشون خبر ندارم ای ...

خوده من تا آرنج النگوام آرایشم پاک نمیشه همشم کادو و دسته گلای شوهرمو استوری میکنم  چون دشمن زیاد دارم خنده هم از لبم نمیره ...هر روزم یه رنگ میپوشم ...ولی زندگیم راهی جز طلاق نداره تو تنهاییام زجه میزنم به حال بی عاقبتیم

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
یکی نوشته بود دوست دختر شوهرم پیام داده شات گذاشت توی شاتش ریپ کرده بود بالای ریپش خورده بود مامان😂 ...

شتتتت واقعاا فاز بعضی هارو نمیفهمم چرا باید چنین کاری کنن چ سودی دارع براشون😐🤣💔

درسته نباید ادم خیلی رو جنبه منفیش تمرکز کنه یا جنبه مثبتش باید بپذیره هم مشکلات هست هم چیزای دیگه و ...

فهمین فرق میکنه با اینکه فکر کنی همه اون مشکلات برای تو هم پیش بیاد والا من خودم ۵ ساله متاهلم هیچکدوم از این مشکلات که میگن برام پیش نیومده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خوده من تا آرنج النگوام آرایشم پاک نمیشه همشم کادو و دسته گلای شوهرمو استوری میکنم  چون دشمن زی ...

نمدونم از ازدواج کردن خودم خوشم نمیومد الان کلا زدع شدم

ایشالله درست شه زندگیت عزیزم💚

یکی نوشته بود دوست دختر شوهرم پیام داده شات گذاشت توی شاتش ریپ کرده بود بالای ریپش خورده بود مامان😂 ...

خب اینجوری ام فرقی نکرد بازم ازدواج گنده چون یه پسر بدبخت با یه زن دروغگو و مریض ازدواج کرده ...مطمئن باش رفتارای بدترم دارن تو زندگی 

همیشه که زنها بدبخت نیستن 

انقدر مرد بدبخت ام دیدم

نمدونم از ازدواج کردن خودم خوشم نمیومد الان کلا زدع شدم ایشالله درست شه زندگیت عزیزم💚

ازدواج کن ولی با آدم درستش حداقل دو سال نامزد باش و رفت و آمد کن و زیر نظرش بگیر و ساده از هنجارشکنی هاش نگذره ببین دعواییه ببین خوشگذرونه رو اخلاقاش زوم‌کنی 

افسوس دیر بزرگ‌شدم