گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 عنوان مجردا 205 بازدید | 32 پست هر تاپیک رو باز میکنم خداروشکر میکنم ازدواج نکردم اصلا ازدواج خیلی سخته بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی 1401/04/29 | 10:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29387 آره همین الان سجده کن ..با بردگی فرقی نداره آدم خوبش کمه .. میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
delvinamim عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1830 دقیقا منم تو نی نی سایت وضعیت ازدواج خیلی بده ما مجردایی که اینجایی کلا پشیمون شدیم:/
2hanim عضویت: 1398/08/06 تعداد پست: 53871 زیاد به اینجا توجه نکن کسی اینجا صد تا لحظه خوب داشته باشه نمیگه ولی یه چیز بدی پیش بیاد میاد میگه بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
خدایا_شکرت_ممنون عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 1244 دقیقا منم تو نی نی سایت وضعیت ازدواج خیلی بده ما مجردایی که اینجایی کلا پشیمون شدیم:/ ۷۰درصد دروغ
گمنامتونم عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 4185 اصلا من قابلیت اینو ندارم شخص جدیدی و به زندگیم راه بدم😐😂 ...
bloloos عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 29387 دقیقا منم تو نی نی سایت وضعیت ازدواج خیلی بده ما مجردایی که اینجایی کلا پشیمون شدیم:/ قشنگ بخون ...اینجا پشت کاربریای ناشناس راحتتر درد رو فریاد میزنن ...گول رقص تانگوی اینستارو نخون ..۱۰ تا چشم و ۲۰ تا گوش داشته باش دورتو بپا میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
delvinamim عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1830 ۷۰درصد دروغ خداکنه اینطور باشهچون واقعا من نا امید شدم از ازدواج بخاطر تایپیک هاشون
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 😂😂😂😁منم از وقتی اومدم نینی سایت ضد شوهر شدم اری منم تصورم از ازدواج عاشقانه بود اصلا فکر نمیکردم انقدر آزار دهنده باشه بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 دقیقا منم تو نی نی سایت وضعیت ازدواج خیلی بده ما مجردایی که اینجایی کلا پشیمون شدیم:/ میدونی من از سایت راضیم چون اگه این سایت نبود هیچوقت مشکلات ازدواج رو نمیفهمیدم و با یه تصور ساده ازدواج میکردم بعدا میفهمیدم بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
mahdis1380 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 11794 اری منم تصورم از ازدواج عاشقانه بود اصلا فکر نمیکردم انقدر آزار دهنده باشه 😂هیچ عاشقانه در کار نیست فقط دعوا اع بخدا 😂😂از مجردی لذت ببر 🎀
گلشیفته_ مدیر استارتر عضویت: 1400/04/27 تعداد پست: 4494 اصلا من قابلیت اینو ندارم شخص جدیدی و به زندگیم راه بدم😐😂 دقیقا من خودم واسه خودم زیادیم بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
delvinamim عضویت: 1401/01/22 تعداد پست: 1830 قشنگ بخون ...اینجا پشت کاربریای ناشناس راحتتر درد رو فریاد میزنن ... گول رقص تانگوی اینستارو ... نمیدونم واقعا اخه اطراف خودمم ک با چشم میبینم همه زندگیشون خوبه ولی باز میگم از داخلشون خبر ندارم اینجا همه چیزو میگن مامانم میگ ربطی ندارع زندگی هر کس فرق داره باید دنبال خوبش باشی