بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
زیاد به اینجا توجه نکن کسی اینجا صد تا لحظه خوب داشته باشه نمیگه ولی یه چیز بدی پیش بیاد میاد میگه&n ...
درسته نباید ادم خیلی رو جنبه منفیش تمرکز کنه یا جنبه مثبتش باید بپذیره هم مشکلات هست هم چیزای دیگه ولی اگه من این سایت نمیومدم شاید هیچوقت انقدر متوجه مشکلات متاهلی نمیشدم و ازدواج میکردم بعدا متوجه میشدم بنطرم هرکس باید قبل از ازدواج اینچیزا رو بفهمه
بِسْمِ اللّٰهِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللّٰهِ نُورٌ عَلىٰ نُورٍ ، کاش این همه از دسترسم دور نبودی!خورشید نبودی
نمیدونم واقعا اخه اطراف خودمم ک با چشم میبینم همه زندگیشون خوبه ولی باز میگم از داخلشون خبر ندارم ای ...
خوده من تا آرنج النگوام آرایشم پاک نمیشه همشم کادو و دسته گلای شوهرمو استوری میکنم چون دشمن زیاد دارم خنده هم از لبم نمیره ...هر روزم یه رنگ میپوشم ...ولی زندگیم راهی جز طلاق نداره تو تنهاییام زجه میزنم به حال بی عاقبتیم
نمدونم از ازدواج کردن خودم خوشم نمیومد الان کلا زدع شدم ایشالله درست شه زندگیت عزیزم💚
ازدواج کن ولی با آدم درستش حداقل دو سال نامزد باش و رفت و آمد کن و زیر نظرش بگیر و ساده از هنجارشکنی هاش نگذره ببین دعواییه ببین خوشگذرونه رو اخلاقاش زومکنی