2777
2789
عنوان

کاهل نمازی😭

754 بازدید | 65 پست

نمیتونم به صورت مداوم نمازمو بخونم 

یکی از علتاش اینه که ۱۷۴تا  لاک دارم  و هر کدومو که میبینم  خییییلی وسوسه میشم ینی اینطور بهتون بگم معتاد لاک شدم وقتی دور میریزم دوباره میرم میخرم☹

ولی از طرفی هم دوسدارم نماز بخونم

از طرف دیگه وقتی شروع میکنم به نماز خوندن مادرم غیر مستقیم مسخرم میکنه و اعتماد بنفسم میاد پایین😓😓😓

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعوا نشه ...

دعوا نشههه....

دعوووواااااا نششششهههع...

بسم الله الرحمان الرحیم

🦁🚶‍♀️

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
منم خیلی دوست دارم ناخونام همیشه لاک داشته باشه ژلیش کنم . ولی متاسفانه اسلام تو این موارد خیلی سختگ ...

بله عزیزم فبلا لاک‌نبوده ولی کلا چیزی نباید مانع رسیدن آب به اعضای وضو باشه که لاکم‌ مانع میشه خب

عزیزم اگه از نماز دور شی از ارامش واقعی دور میشی . اگه ادم های دوبر مسخره میکنن عوضش خدا بهت لبخند ...

کاش خدا کمکم کنه

منم خیلی دوست دارم ناخونام همیشه لاک داشته باشه ژلیش کنم . ولی متاسفانه اسلام تو این موارد خیلی سختگ ...

لاک زدن فک کنم خودش گناه نیست

جلب توجه نامحرم گناهه حالا چیزی که من میدونم

مثلا میکاپ

لاک 

زیور الات

هر چیزی که افراطی باشه و جلب توجه کنه

که دیگه خودکار لاکم شامل میشه😁

پس از خودشون درنیوردن😁

برا نمازم کلا هرچیزی که مانع رسیدن اب به پوست و ناخن و هرجایی که وضو باید بگیریم مشکل داره حالا میخواد کرم باشه

کثیفی باشه

لاک باشه

همش

یه کاری کن جوتو عوض کن جو اپیج اینستات تلگرام و هرجای دیگه ای که هستس بیشتر پیج و کانالای مذهبی ...

دقیقا همه چیزم مذهبیه حتی برای ازدواجم چله و دعا برداشتم ذکر میگم ولی متاسفانه تاثیری نداره میگم شاید از کاهل نمازیمه😓