2777
2789
عنوان

کاهل نمازی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 754 بازدید | 65 پست
لاک زدن فک کنم خودش گناه نیست جلب توجه نامحرم گناهه حالا چیزی که من میدونم مثلا میکاپ لاک  ...

درسته ولی لاک زیاد جلب توجه نمیکنه بعدشم به نظرم مردا باید جلوی هول بازیاشونو بگیرن . یعنی باید دو طرفه باشه هم مرد هم زن . بعدشم من هیز بازی های مرد رو به خانم های چادری هم دیدم یعنی به ذاته

عزیزم همون جوتو عوص کن اوکی میشه نگا دیدی میگن وقتی میخوای درس خون شی دوستای درسخون داشته باش این ...

مرسی عزیزم انشالله

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یکی میخوندم ده تا نمیخوندم  بعد مامان بزرگم گفت گناه این از نخوندن بیشتره تو هم یا کلا نخون یا درست بخون 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
منم یک‌مدتیه نمیتونم بخونم  عذاب وجدان میگیرم ولی باز عین پوست کلفتا  نمیخونمممم  ...

دقیقاااااا خواهر

هرچی دعا میکنم برای ازدواجم انگار ن انگار 

نه عزیزم ولی اعتقاد دارم.

اها

خب

ببین یه چیزی بگم

همه ی ما یه جاهایی سختمونه نماز بخونیم

به سختی بلند میشیم میریم میخونیم

خب؟

پس خودتو واسه اینکه سختته سرزنش نکن

فقط حتما بخون

مثلا یه هفته به خودت قول بده بخونی

یا سه روز

که رو دور بیوفتی

روزی سه بار لاک بزن و پاک کن برای وضو

اینجوری نمازتم میخونی همیشه هم لاک داری

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

منم مثل توبودم عزیزم دوست داشتم ناخونام همیشه لاک داشته باشه ژلیش کنم ولی ازطرفی آرامش نمازو بیشتر دوست داشتم منم کلی لاک دارم همرو از جلو چشمم جمع کردم گذاشتم تو صندوقچه الان فقط موقع مناسبت هاو عادت ماهانه لاک میزنم ولی آرامشی که نماز بهم میدرو باهیچی عوض نمیکنم مامانت چرا مسخره میکنه؟

روزی سه بار لاک بزن و پاک کن برای وضو اینجوری نمازتم میخونی همیشه هم لاک داری

وااای😐

تا میخاد خشک شه که دوباره باید پاک کنم🤣

منم کاهل نماز بودم ولی یه عزیزی که انشاالله خدا نگه دارش باشه یه روز بهم گفت 

شیطان کم کم جلو میاد و ذره ذره ایمان رو ازت میگیره 

حرفش عجیب به دلم نشت و سعی کردم حتماً نمازم غذا نشه 

ومنم مدام آرایش میکنم ولی برای وضو پاک میکنم 

هرلحظه که تسلیمم درکارگه تقدیر/آرام‌تر از آهو، بی باک ترم از شیر 🌿هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر /رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر 🌿                                                                                                         در قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو
درسته ولی لاک زیاد جلب توجه نمیکنه بعدشم به نظرم مردا باید جلوی هول بازیاشونو بگیرن . یعنی باید دو ط ...

اره عزیزم

حتی قرآنم یه جاهایی وقتی میخواد به حجاب اشاره کنه اول میگه نگاه مردا باید کنترل شه

منم نگفتم فقط زن که

اره دقیقا ما خودمونم کم ندیدیم مردای هیز

من خودم چادریم در جریانم🤦🏻‍♀️

ولی لاک چون خیلی خوشکله جلب توجه میکنه😁

😂

چه کنم تجربه خوبی ازینجور تاپیکا ندارم😂

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫