2777
2789
عنوان

کاهل نمازی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 65 پست

لاک گیاهی بگیرین که با اب پاک میشن....خیلی خوبه

و این که چرا مسخره؟بقیه ی اعضای خانوادتون نماز خون نیستن؟

من خانوادم و فامیلم مذهبی نیستن.خودم نمازخون و چادری شدم و مسخره شدم بهم خل و دیوونه هم گفتن تو جمعم سوژه شدم ولی باز کار خودمو میکنم.از نظر اعتقادی سعی کنین خودتونو قوی کنین این خیلی کمک میکنه...این که به این برسین روز حساب هست و همه ی اعمال بررسی میشن...

هرچی این باور بیشتر شه تاثیرش روی عمل هم بیشتره

و این که قرآن خوندن و فهمیدن معنیش هم خیلی تاثیر داره...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم مثل توبودم عزیزم دوست داشتم ناخونام همیشه لاک داشته باشه ژلیش کنم ولی ازطرفی آرامش نمازو بیشتر د ...

چون میخونم و بعد یه مدت ول میکنم خواهر برادراشم همینطورن مسخره میکنن. میگن دوباره مشکل داری یاد خدا کردی😔😔😔

نخواب ای بخت وارونه که آینده چراغونه🤞 
خیلی حق بود😂

فدات😂😂😘

دوست عزیز من پست که از نظر خودم درسته رو میزارم و هیچ اعتنایی به مخالف یا موافق بودنت با اون حرف ندارم😊ریپلای شدن توسط افراد روشنفکر اکیدا ممنوع🚫
لاک گیاهی بگیرین که با اب پاک میشن....خیلی خوبه و این که چرا مسخره؟بقیه ی اعضای خانوادتون نماز خون ...

وااای خوش به سعادتت کاش منم میتونستم😞

@IslamlifeStyles اگه خواستی برو تو این کانال تو تلگرام. خیلی کمکت میکنه.‌بهترین کانالی هست که من دا ...

ممنونم ازت لطف کردی💜

حتما میتونین چه فرقی مگه با هم داریم😍💛سوالای دینیتون رو از سایت پرسمان بپرسین اونا هم خیلی به من ک ...

اره عزیزم میپرسم اتفاقا نیم ساعت پیش در همین مورد پرسیدم گفت دعاهات مستجاب نمیشه😞