2777
2789

یه گربه هست که ما  چون یه مدت باردار بود و بعدم بچه هاشو شیر میداد ما بهش غذا میدادیم

حالا موندگار شده و همش غذا میخواد و نمیذاره اصلا بریم تو پارکینگ چون سریع خودشو میماله بهمون و من واقعا دیگه خوشم نمیاد .

صداشم برای ما و همسایه ها آزاردهنده اس 

و از همه مهمتر عادت کرده مثل اینکه و خودش نمیره غذا پیدا کنه و تنبل شده و بچه هاشم میزنه و کلا وحشی شده

میخوام به یه روشی که بهش آسیب نرسه بیرونش کنم که دیگه نیاد

چه پیشنهادی دارین؟

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

نمیشه

عادت کرده دیگع

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکی از این گربه ها تو خونه مادربزرگم بود

پدرم انداختنش تو صندوق عقب ماشین که راهو یاد میگیره برد ولش کرد تو یه مزرعه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ولی ی کاری میشه کرد

اینکه اهمیت بهش ندین و اصلااااا بهش غذا ندین خودش کم کم می بینه خبری نیس می‌ره

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

من الان گفتم تو خیابون پیشولی بیا ببینم

اومد سمتم حیوونکی فکر کردم غذا دارم اخه یه کرم دستم بود

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

فکر کنم خودمون باید بریم😂

🤣🤣🤣🤣