2777
2789
عنوان

چجوری یه گربه رو به روش انسانی از حیاطمون بیرون کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 57 پست
ما هنوز گربه داریم اونا گربه های منن یه ۵ یا شیش تا داریم اینقدر گریه کردم وقتی بردشون که نگو

من گربه هاي بيرون دوست ندارم چون هيچ وقت نميان نازشون كنم

یک عدد چپی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب چرا از اول وابسته اش کردید که الان بخواید رهاش کنید؟ شما بهش غذا دادید بچه هدش موندن الان نمیتو ...

اون موقع باردار بود و بعدشم بچه هاش شیر میخوردن خیلی دلمون سوخت

الان بچه هاش بزرگ شدن 

اینقدر که از حیاط ما بیرونشون کرده و وقتی میاد اینجا میزنتشون😐

بچه هاشم ازش میترسن

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   
ولشون کن چیکارشون  داری دلت میاد😔

خب اذیت کننده اس 

همشم دارن زیاد میشن  

بعدم خودش باید بتونه از پس خودش بربیاد اگه ما بریم مسافرت چی

خالم ی گربه داشت بهش غذا  میداد میخورد چاق بود رفتیم خونش گفت رفته گربه هه

عهه

چطوری بیرونش کرد؟

اون موقع باردار بود و بعدشم بچه هاش شیر میخوردن خیلی دلمون سوخت الان بچه هاش بزرگ شدن  اینقدر ...

اره از یه سنی ولشون میکنن گربه ماهم بچشو برد گموگور کرد خودش باز تشریف اورد.ولی در تمام مدتی که بود باهاش بازی میگرد حتی یادش داد پی پی میکنه خاک بریزه😁

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
ماهم خونه حیاط مامانم اینا یکی میاد  پنج شش ساله میاد...خیلی پیر شده  بهش غذا میدیم نازش ...

این بقیه فامیلشونم میاره خودش بود مشکلی نداشت😐

اون موقع باردار بود و بعدشم بچه هاش شیر میخوردن خیلی دلمون سوخت الان بچه هاش بزرگ شدن  اینقدر ...

خوب اون داره کار درست رو انجام میده، کاری که به صورت غریزی خدا در نهادش قرار داده، گربه مادر باید بچه هاشو از خودش هر جور شده دور کنه تا بچه ها مستقل بشن و برن قلمرو تشکیل بدن، نمیشه که تا آخر با مادرشون باشن. باید از شیر بگیرشون

اره از یه سنی ولشون میکنن گربه ماهم بچشو برد گموگور کرد خودش باز تشریف اورد.ولی در تمام مدتی که بود ...

این خیلی خشنه 

نمیذاره از غذایی که ما میزاریم بخورن یا اونجا بمونن 

خوب اون داره کار درست رو انجام میده، کاری که به صورت غریزی خدا در نهادش قرار داده، گربه مادر باید بچ ...

شما گفتین به خاطر بچه هاش که گشنه نمونن اینجا مونده به خاطر این گفتم که اصلا بچه هاش دیگه رفتن به خاطر خودش مونده