2777
2789
عنوان

چجوری یه گربه رو به روش انسانی از حیاطمون بیرون کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی از این گربه ها تو خونه مادربزرگم بود پدرم انداختنش تو صندوق عقب ماشین که راهو یاد میگیره ...

تو صندوق عقب خفه نمیشه؟

بعد این خیلی وحشی و گنده اس اصن نمیشه گرفتش😅

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

باید ببرید چند تا خیابون اونور تر ولش کنید

بچه هاش و نمیزنه خصلتش همینه داره دفاع کردن یادشون میده 

اگه براتون امکان داره نبرید گناه داره 🥲🥺

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

نمیشه ما هم یه گربه چند ساله میاد تو حیاطمون مامانم دور از چشم ما میزندش ولی بازم تا ما رو میبینه میدوعه میاد سروصدا میکنه برا غذا

کاش میشد زندگیمو مثل تلگرام دلیت اکانت کنم وقتی دوباره اومدم هیچی از قبل یادم نیاد..
با غذا ببرش بیرون از حیاط درو سریع ببند دیگه روش وا نکن

از در بیرون میکنیم از دیوار میاد😂

یجوریه انگار ما خونه اشو تصاحب کردیم   

تو صندوق عقب خفه نمیشه؟ بعد این خیلی وحشی و گنده اس اصن نمیشه گرفتش😅

نه تو صندوق عقب که‌ هوا هست.آدم تو صندوق عقب جا به جا میکنن اینکه گربه ست😂😂

پس اگه نتونستی بگیریدش باید کلا ولش کنید توجه نکنید.ببینه نفع نداره می‌ره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خوب چرا از اول وابسته اش کردید که الان بخواید رهاش کنید؟

شما بهش غذا دادید بچه هدش موندن الان نمیتونه براشون غذا پیدا کنه. حالا الان باید ادامه بدید گناه داره.

بچه هاش چند وقتشونه؟

روش گرفتن گربه اینه وقتی خوابیده یا نشسته جایی ی پتو کهنه بندازید روش ببرید جایی ول کتید ی چیزی روشون انداخته بشه بی حرکت میشن 

بچه هاشم ببرید باهاش ک ب هوای اونا برنگرده

آیا کسی آنقدر دوستت دارد که از جهان نترسی؟!😊❤️
نمیشه ما هم یه گربه چند ساله میاد تو حیاطمون مامانم دور از چشم ما میزندش ولی بازم تا ما رو میبینه می ...

نه زدن که گناه داره

ای بابا  پس چیکار کنیم