2821
2789

هیچ مشکلی نداشتم برای بچه دوم اقدام به بارداری کردم 

و بعد از تقریبا یکسال رفتم دکتر فقط تو عکس رنگی گفت لوله هات بسته بوده الان باز شد 

و بعد از یکماه آی یو ای کردم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مشکلتون چی بود عزیزم؟ میشد خودت ای وی اف رو انتخاب کنی؟ انشالله که باردارباشی

هیچ مشکلی نداشتم یه دختر ۵ساله دارم توی یکسال تقریبا ۵بار اقدام داشتم نشد اران روز دهم آی یو ای هستم همش حس پری دارم

هیچ مشکلی نداشتم یه دختر ۵ساله دارم توی یکسال تقریبا ۵بار اقدام داشتم نشد اران روز دهم آی یو ای هستم ...

عزیزم بهسلامتی باشه دوست منم مرکز بهاران آی یو آی انجام داد تقریبا همون اولین بار موفق آمیز بود و باردار شد

هیچ مشکلی نداشتم برای بچه دوم اقدام به بارداری کردم  و بعد از تقریبا یکسال رفتم دکتر فقط ...

عزیزم شمامثبت شدی ؟؟؟منم میخام ای یو ای کنم ولی سیکلام بهم ریخته الان یه هفتس پریودنشدم تنبلی تخمدان دارم هروقت بشم بایدبرم واسه ای یو ای 

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
نه مثبت نشدم متاسفانه

اخی عیبی نداره انشالله که به زودی مادرمیشی ....من الان دقیقااا ۳..۴ماهه پریودیام نامنظم شده دکتر ال دی که سروقت بشم وبرم براای یو ای ....شما اولین بارت بود؟؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
چه قدهزینه کردی عزیزم؟؟

۲میلیون شد

ولی خب من روز بعدش قالی شستم و افتادم

سه روز بعدشم اثاث کشی داشتم 

عزیزم از من میشنوی ای یو ای نکن

همون پول رو بده قرص اووبوست و فرتیل اید زنانه و مردانه عالی هستن 

۲میلیون شد ولی خب من روز بعدش قالی شستم و افتادم سه روز بعدشم اثاث کشی داشتم  عزیزم از ...

چه خوب شد مال من هزینش خیلی میشه ....من بچه دارم یه دونه میخام تعیین جنسیت کنم بچه دومم و واسه همین رفتم واسه ای یو آی ....قرص فرتیل اید روهم دکترم دادبه همسرم خورد البته پودربودکه یک ملیون ودویست بود دوره یه ماهش 

۲میلیون شد ولی خب من روز بعدش قالی شستم و افتادم سه روز بعدشم اثاث کشی داشتم  عزیزم از ...

توکه میدونستی ای یو ای کردی چراانقدکارسنگین کردی میگن دوسه روزاول هیچ کاری نبایدبکنی حتی جاروبرقی

توکه میدونستی ای یو ای کردی چراانقدکارسنگین کردی میگن دوسه روزاول هیچ کاری نبایدبکنی حتی جاروبرقی

کلی گشتیم خونه گیرمون نیومد تا من ای یو ای کردم خونه پیدا کردیم 

کسی هم از خانواده نمیخاستم بدونن دیگه حسابی کار کردم تو سه روز کامل اثاث کشی کردم تمام

ببین خودت هم اووبوست میخوردی بعد انجام میدادی 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 17 ساعت پیش
2791
2779
2792