2777
2789

سلام دوستان گفتم منم تجربم رو از آي يو آي براتون بنويسم.٩ خرداد امسال انجام دادم و خداروشكر مثبت شد البته دومين آي يوايم بود دفعه اول پارسال انجام دادم كه منفي شد.بعد آزمايشات روتين خودم و همسرم يه ورق لتروزول مصرف كردم و سه تا آمپول سينال اف تزريق كردم با hcg و hmg بعد سه تا فولي داشتم كه يكيش بارور شد شكر خدا و الان منتظر ني ني مون هستيم.سوالي داشتين در خدمتم

سلام دوستان گفتم منم تجربم رو از آي يو آي براتون بنويسم.٩ خرداد امسال انجام دادم و خداروشكر مثبت شد ...

مبارکتون باشه متاسفانه من دکترم خوب نبود یه فولی ۱۸داشتم 

و هیچ ویتامینی چیزی نخورده بودم بجز فولیک اسید

اگه چندتا فولیکول داشته باشین خیلی احتمال بارداری رو میبره بالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان گفتم منم تجربم رو از آي يو آي براتون بنويسم.٩ خرداد امسال انجام دادم و خداروشكر مثبت شد ...

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه ....من الان ازبرج ۳قراره ای یو ای بشم ولی هرماه یه چیزی شده ونشده که انجام بدم یه ماه دوبارپریودشدم یه ماه هم پریودنشدم یه ماه دکترم نبود یه ماه دکترم عمل کرده بودتاالان هی عقب افتاده ...یه سوال داشتم ازتون سونوواژینال روزاول تاسوم پریودی براچیه ؟؟دکترمن گفته بودبیا ولی اول تاسومم دکتر خارج ازکشور بود وگفت روزچهارم بیا حالا میخاستم بدونم واسه چیه والان روزچهارم گفته بیا عیبی نداره ؟؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
کلی گشتیم خونه گیرمون نیومد تا من ای یو ای کردم خونه پیدا کردیم  کسی هم از خانواده نمیخاستم بد ...

عزیزم قسمت نبوده حتمااا ...اووبوست براچیه ؟؟؟

کی میشه تاپیک بزنم بگم نی نی دنیااومد 😍😍بی صبرانه منتظراون روزم که صحیح وسالم توبغلم باشی😊😊
نه مثبت نشدم متاسفانه

خانوم همه چیو رعایت کردین مثبت نشد؟شوهدتون مشکل داشت؟ بعد آی یو آی یه شب در میون رابطه داشتی و شیاف پروژست میزاشتی؟

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

شوهرتون مشکل داشت؟ بعد آی یو ای یه شب درمیون نزدیکی داشتی؟ شیاف پروژسترون میزاشتی؟ نفخ داشتی؟

شوهرتون مشکل داشت؟ بعد آی یو ای یه شب درمیون نزدیکی داشتی؟ شیاف پروژسترون میزاشتی؟ نفخ داشتی؟

نه مشکل نداشت بله شیاف استفاده می‌کردم ولی خب گفتم متاسفانه فردای ای یو ای افتادم و اینکه اثاث کشی کردم توی سه روز

علایمت چی بود ک مثبت شد؟ مشکل از کی بود . 

سلام عزیزم به سلامتی مبارکه ....من الان ازبرج ۳قراره ای یو ای بشم ولی هرماه یه چیزی شده ونشده که انج ...

سلام گلم سونو واژينال جهت مشاهده ذخيره تخمداني و تعداد فوليكول هاي بالغ هست كه امكانش هست كه اون ماه بارور بشن مشكلي نداره همون روز چهارم هم بري سونو انجام بده درمان رو شروع ميكنه فورا

سلام خانمی تبریک میگم منم میخوام ماه بعد ای  یو ای کنم همسرم بعد عمل واریکسول اسپرم رسیده تازه به ۵ میلیون منم هیچ مشکلی ندارم دکتر گفته دخیره تخمدانم خوبه رحمم خیلی خوبه باراول میتونم باراداربشم تازه رفتم ۴۰ سال یک وسال ونیم ازدواج کردیم